reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Tzn. wózek będzie chyba stacjonował pół piętra niżej klatki, jest takie pomieszczenie, widziałam tam parę wózków... To może tak źle nie będzie :] Na klatkę znowuż z zewnątrz się wchodzi po schodkach i nie ma kurcze podjazdu, że cholera nie pomyśleli,... to nowe budownictwo, mnóstwo młodych ludzi z małymi dziećmi, to i wózków przecież od groma... Ciekawe, co w administracji na to powiedzą :)

reklama
Witajcie wt en piękny słoneczny i cieplutki poranek.:-):-):-) hihihi to już południe
wstępuję pomiędzy myciem talerzy, bo zmywarkę mąż mi obiecał w styczniu jak się dzidzia urodzi hihihi

a ja do tego czasu mam przerobić kuchnię i jadalnię uhhh, ale mnie robota czeka.:shocked2::shocked2:

a dzisiaj zadzwonił i zapytał jak się mała czuje,. no dajecie wiarę, jeszcze gin nic nie stwierdził, a już ma się za tatusia córeczki:-):-):-)
agnie masz rację z tymi rozmiarami, sama już zgłupiałam, ale tak sie wzoruję na moich koleżankach, które już dawno urodziły i wszystkie zgodnie twierdzą, że dzieci wcale się takie duże nie rodzą, a rozmiar 56 to taki prawie największy. Rzadko kiedy rodzą się większe, ale najlepiej dokupić jak już będzie po wszystkim:tak::tak:
aOla ja cię bardzo przepraszam kochana, dobrze napisałaś z tymi rozmiarami, tylko ja dla upewnienia się jeszce się ciebie chciałam dopytać, bo ty jako doświadczona mama już coś wiesz na ten temat:-):tak:
ja też wstępnie wybrałam xlandera, ale model XA jest trochę lżejszy i ma przednie koła skrętne , bardzo dobrze prowadzi się taki wózek
Witaj donia, oj współczuję ci tej lektury, rzeczywiście czasami coś nas opęta i piszemy jak głupie:-):-):-):-)

czekam na wieści od gina, Anja i aOla od razu siadajcie do kompa:angry:

czesc brzuchatki Pumi gratulacje u mnie tez duzo sluzu a im dalej tym bedzie gozej to juz norma ubranek mam chyba dosyc 4 body 62 z dlugim rekawem
2 body 56 z krutkim
2 -//- 62 z dlugim
6 koszulek zapinanych na guziczki z przodu 62
2 -//- 56 wszystkie z dlugim rekawem
4 pajace cale rozpinane 62
3 siochy 56
4 spiochy 62
2dresy 1/56 1/62
2 pary rajstopek 62
10 par skarpetek rozne najmniejsze 17/18
2 pizamki 56
kocyk 120/80
poszewki koldra/podusia 4 komplety
kolderka plaska podusia 1 komplet
fotelik grupa 0
wozek uniwersaly +
ocieplany spiworek do wozka (Retrus)
jeszcze dokupie komlet na wyjscie ze szpitala butelki AVENT lub DR BROWN pieluchy tetrowe 10 szt przydatne w ronych sytuacjach
puzniej napisze co mam dla siebie do szpitala i kosmetyki dla dziecka i siebie ide gotowac ogorkowa :-)

Czesc
Helenka- ale mi narobiłaś smaka ta ogórkową...mniam mniam
Gratuluje dziewczynki zdanych egzaminów-super, że sie powiodło...
Ja tez szukam wozka....ale raczej bede chodzi po sklepach zeby dotkna, troche powozic....i wczuc sie w rolę....:-D
Ale na allegro tez ogladam i innych sklepach internetowych tez...oblukuję ktory byłby godzien mojej uwagi;-)

ja zmienilam typ wozka firma pozostala ta sama dlatego pewnych rzeczy nie kupuje przez internet bo nie mozna oblukac:-pcena sie podniosla i to sporo ale moja mama funduje wozek i nie ma nic przeciwko.tak czy inaczej planuje za 2-3 lata nastebne baby wiec wozek,lozeczko, fotelik kupuje nowe i dobrej jakosci bo bedzie sluzyc 2-jce
a oto moj faworyt jest lzejszy od poprzedniego upatrzonego typy i troche zgrabniejszy wiec i cena konkretna 1950+600 gondolka:szok:

Hihi, ja też planuje następne za ok 2 lata, więc też szukam czegoś bardzo solidnego i trwałego...
Anja78: Co to za wózek i firma?

dziewczynki jesli chodzi o Avent to ja chyba wspominałam ze mam sklep moge wam coś załatwić i przesłać sporo taniej

reklama
anja78 bardzo dobry wybór świetna firma!!!!!!!! tylko dziewczyny zastanówcie sie nad wózkami wielofunkcyjnymi spacerówki sa dość nie funkcynje w tych wóakach nie chce sie wymądrzać ale juz to przerabiałam

Do góry