reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pandorax: Gratuluję SYNUSIA :-D A to było 3d czy 4d, w sensie masz filmik? :]

U nas leci rockowe radio, a jak nie radio, to jakieś inne metale, ale tak lajtowo... :) Ja muzyki klasycznej nie lubię :p

reklama
pandorax Twój synus to się drapie po nosku, a nie w nim dłubie :-)
Super fryzurka bardzo do Ciebie pasuje, własnie w takich włosach sobie Ciebie wyobrażałam i ładny krąglutki brzuszek, widac ze będzie chłopczyk jak nic. Wszytko idzie Ci w brzuch :-D, ale to dobrze... mnie się kg rozchodzą po całym ciele :-)

Pandorax gratulacje synka:-D, a fryzurka bardzo twarzowa.
Agnie
u nas też muzyczka rockowa, bo my z mężusiem tylko takiej sluchamy, ale ściągnęłam sobie z neta Mozarta, ale niestety nie jestem tego w stanie słuchać:no:, chciałam dla maluszka .Ale mam patent, przykładam sobie słuchawki do brzuszka:laugh2: i synek korzysta:happy:.
A przypomnialam sobie o patencie na rajstopy,trzeba rozciąć po szwie z przodu kawałeczek i jest super, nic nie ciśnie i się trzymają:tak::tak::tak:

Anja - dziecko kopnelo bo ci dawalo znac ze jazz to nie te rytmy hihihi- zartuje. Moja dzis kopnela jak wlaczylam suszarke- pewnie sie biedactow przestraszylo?
Pandorax to wielkie gratulki ode mnie i od mojej Dominiki!!!!!!!
fryzurka faktycznie do ciebie pasuje a brzusio- mniam mniam!!!!!!!
a mi sie zaczyna rozchodzic tez po bokach jak Justice - wczoraj to odkrylam bo zobaczylam swoje zdjecie z przoduuu a potem jeszcze mi znajomi powiedzieli ze rozrastam sie z tygodniana tydzien- ufff do wieloryba mi juz nieduzo brakuje hihihi.

Pandorax gratulacje , szykuje sie jakies fajne "ciacho" dla naszych laseczek, po takiej ladnej mamusi:-D ja klasyczna lubie i jazz tak samo Luki,

pandorax gratulations z okazji synusia i fryzurki. bardzo mi sie podoba.
a ja za klasyczna nie przepadam, lubię różną muzykę.
ale z klasycznej to Czajkowskiego i Szopena
właśnie wczoraj słuchałam Czajkowskiego.
No, justice wreszcie sie pokazała:-):-)

Pumi ty obsesyjna mamo zakupowa:-):-):-);-), tylko żeby sie nie przerodziło w kleptomanię;-);-):tak:, jak ci Paweł nie da już kaski, a ty będziesz chciała coś kupić hihihih

myszorka wklejaj zdjecia chcemy cie zobaczyc

e-stera a propos tych biustonoszy do karmienia naprawde warto zainewstowac nie musisz wyciągac całego cycka na wiesz tylko odpinasz i już
donia - ja nie karmiłam długo ale nie miałam pokarmu no i może psychika tez była tak nastawiona chciałam wrócic szybko do pracy no i kacper mi tak poranił cale sutki gdzie nawet kapturki nie pomagały jak go dostawialam do jedzenia to ze łzami w oczach i sukcesywnie z dnia na dzien pokarmu nie było a moje karmienie nie trwało nawet miesiąc maście i mleko i wietrzenie nie pomagało i teraz obawiam się ze tak samo bedzie ale mam zamiar karmic ile się da

pumi niezle zakupki
ania sama sie wygadasz jak pokażesz ciuszki :tak::tak:

paradox gratuluje chłopczyka .......... super fryzurka

bede spadac jutro do pracy nie chce mi się a nie da się sciemniac bo jestem sama :dry: pewnie do was nie zajrze jutro bo wróce dośc póżno a w sobote tez ide na rano także licze się z tym ze bede miała niezłą lekture .

pozdrawiam was kobitki i trzymajcie sie ciepło ..

reklama
dzięki wielkie dziewczyny, Wy to umiecie tak kobiecie napisać że wszystko co cieszy - cieszy jeszcze bardziej, a co martwi - martwi mniej:-D
co do fryzury miałam wątpliwości ale je rozwiałyście;-)
a w sprawie chłopczyka to cieszę się jak dzika i już mu pół życiorysu wymyśliłam:sorry2:

Do góry