reklama
justice25
Fanka BB :)
pandorax Twój synus to się drapie po nosku, a nie w nim dłubie :-)
Super fryzurka bardzo do Ciebie pasuje, własnie w takich włosach sobie Ciebie wyobrażałam i ładny krąglutki brzuszek, widac ze będzie chłopczyk jak nic. Wszytko idzie Ci w brzuch
, ale to dobrze... mnie się kg rozchodzą po całym ciele :-)
Super fryzurka bardzo do Ciebie pasuje, własnie w takich włosach sobie Ciebie wyobrażałam i ładny krąglutki brzuszek, widac ze będzie chłopczyk jak nic. Wszytko idzie Ci w brzuch
, ale to dobrze... mnie się kg rozchodzą po całym ciele :-)e-stera
Fan(ka)
Pandorax gratulacje synka
, a fryzurka bardzo twarzowa.
Agnie u nas też muzyczka rockowa, bo my z mężusiem tylko takiej sluchamy, ale ściągnęłam sobie z neta Mozarta, ale niestety nie jestem tego w stanie słuchać
, chciałam dla maluszka .Ale mam patent, przykładam sobie słuchawki do brzuszka
i synek korzysta
.
A przypomnialam sobie o patencie na rajstopy,trzeba rozciąć po szwie z przodu kawałeczek i jest super, nic nie ciśnie i się trzymają

, a fryzurka bardzo twarzowa.Agnie u nas też muzyczka rockowa, bo my z mężusiem tylko takiej sluchamy, ale ściągnęłam sobie z neta Mozarta, ale niestety nie jestem tego w stanie słuchać
, chciałam dla maluszka .Ale mam patent, przykładam sobie słuchawki do brzuszka
i synek korzysta
.A przypomnialam sobie o patencie na rajstopy,trzeba rozciąć po szwie z przodu kawałeczek i jest super, nic nie ciśnie i się trzymają

e-stera
Fan(ka)
A mnie zaczyna zjadać stres przed jutrzejszą wizytą u kardiologa, boję się że u synka coś wykryją z serduszkiem.Ginek powiedział, ze może mieć po mnie ale nie musi

Anja - dziecko kopnelo bo ci dawalo znac ze jazz to nie te rytmy hihihi- zartuje. Moja dzis kopnela jak wlaczylam suszarke- pewnie sie biedactow przestraszylo?
Pandorax to wielkie gratulki ode mnie i od mojej Dominiki!!!!!!!
fryzurka faktycznie do ciebie pasuje a brzusio- mniam mniam!!!!!!!
a mi sie zaczyna rozchodzic tez po bokach jak Justice - wczoraj to odkrylam bo zobaczylam swoje zdjecie z przoduuu a potem jeszcze mi znajomi powiedzieli ze rozrastam sie z tygodniana tydzien- ufff do wieloryba mi juz nieduzo brakuje hihihi.
Pandorax to wielkie gratulki ode mnie i od mojej Dominiki!!!!!!!
fryzurka faktycznie do ciebie pasuje a brzusio- mniam mniam!!!!!!!
a mi sie zaczyna rozchodzic tez po bokach jak Justice - wczoraj to odkrylam bo zobaczylam swoje zdjecie z przoduuu a potem jeszcze mi znajomi powiedzieli ze rozrastam sie z tygodniana tydzien- ufff do wieloryba mi juz nieduzo brakuje hihihi.
sylka_k
mama styczniowa 2008
pandorax gratulations z okazji synusia i fryzurki. bardzo mi sie podoba.
a ja za klasyczna nie przepadam, lubię różną muzykę.
ale z klasycznej to Czajkowskiego i Szopena
właśnie wczoraj słuchałam Czajkowskiego.
No, justice wreszcie sie pokazała:-):-)
Pumi ty obsesyjna mamo zakupowa:-):-):-);-), tylko żeby sie nie przerodziło w kleptomanię;-);-)
, jak ci Paweł nie da już kaski, a ty będziesz chciała coś kupić hihihih
a ja za klasyczna nie przepadam, lubię różną muzykę.
ale z klasycznej to Czajkowskiego i Szopena
właśnie wczoraj słuchałam Czajkowskiego.
No, justice wreszcie sie pokazała:-):-)
Pumi ty obsesyjna mamo zakupowa:-):-):-);-), tylko żeby sie nie przerodziło w kleptomanię;-);-)
, jak ci Paweł nie da już kaski, a ty będziesz chciała coś kupić hihihihsylka_k
mama styczniowa 2008
ale oczywiście zakupy bardzo udane.:-):-):-)

ja też już chcę kupować

ja też już chcę kupować

madzka
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
myszorka wklejaj zdjecia chcemy cie zobaczyc
e-stera a propos tych biustonoszy do karmienia naprawde warto zainewstowac nie musisz wyciągac całego cycka na wiesz tylko odpinasz i już
donia - ja nie karmiłam długo ale nie miałam pokarmu no i może psychika tez była tak nastawiona chciałam wrócic szybko do pracy no i kacper mi tak poranił cale sutki gdzie nawet kapturki nie pomagały jak go dostawialam do jedzenia to ze łzami w oczach i sukcesywnie z dnia na dzien pokarmu nie było a moje karmienie nie trwało nawet miesiąc maście i mleko i wietrzenie nie pomagało i teraz obawiam się ze tak samo bedzie ale mam zamiar karmic ile się da
pumi niezle zakupki
ania sama sie wygadasz jak pokażesz ciuszki

paradox gratuluje chłopczyka .......... super fryzurka
bede spadac jutro do pracy nie chce mi się a nie da się sciemniac bo jestem sama
pewnie do was nie zajrze jutro bo wróce dośc póżno a w sobote tez ide na rano także licze się z tym ze bede miała niezłą lekture .
pozdrawiam was kobitki i trzymajcie sie ciepło ..
e-stera a propos tych biustonoszy do karmienia naprawde warto zainewstowac nie musisz wyciągac całego cycka na wiesz tylko odpinasz i już
donia - ja nie karmiłam długo ale nie miałam pokarmu no i może psychika tez była tak nastawiona chciałam wrócic szybko do pracy no i kacper mi tak poranił cale sutki gdzie nawet kapturki nie pomagały jak go dostawialam do jedzenia to ze łzami w oczach i sukcesywnie z dnia na dzien pokarmu nie było a moje karmienie nie trwało nawet miesiąc maście i mleko i wietrzenie nie pomagało i teraz obawiam się ze tak samo bedzie ale mam zamiar karmic ile się da
pumi niezle zakupki
ania sama sie wygadasz jak pokażesz ciuszki

paradox gratuluje chłopczyka .......... super fryzurka
bede spadac jutro do pracy nie chce mi się a nie da się sciemniac bo jestem sama
pewnie do was nie zajrze jutro bo wróce dośc póżno a w sobote tez ide na rano także licze się z tym ze bede miała niezłą lekture .pozdrawiam was kobitki i trzymajcie sie ciepło ..
reklama
dzięki wielkie dziewczyny, Wy to umiecie tak kobiecie napisać że wszystko co cieszy - cieszy jeszcze bardziej, a co martwi - martwi mniej
co do fryzury miałam wątpliwości ale je rozwiałyście;-)
a w sprawie chłopczyka to cieszę się jak dzika i już mu pół życiorysu wymyśliłam

co do fryzury miałam wątpliwości ale je rozwiałyście;-)
a w sprawie chłopczyka to cieszę się jak dzika i już mu pół życiorysu wymyśliłam