czesc Kochane...
aOla i Anja78 gratuluje 100dniówki!!!
Pandorax lekarz dopiero po 30 tyg(nawet po 30-ktoryms) jak dziecko jest ulozone, bo etraz ma jeszcze troche miejsca i sie rusza... takze nic sie nie martw... wczoraj nawet u gina byly dziewczyny, ktore sa juz na terminach i jedna czeka jeszcze tydzine,zeby dziecko sie przełożylo, wiec luzik.... my mamy duzo wiecej czasu.... jajnkiki i na dole wszystko boli bo dzidzia coraz bardziej rosnie i uciska wszystko- niestey lepiej juz niebedzie....
Donia rozumiem Cie, ale zobaczysz dasz sobie swietnie rade.... niektore same wychowuja dzieci i nikt im w tym nie pomaga, ciesz sie, ze maaz bedzie chociaz na 2 tyg.... zobaczysz jak to Cie wzmocni.... Mama Ci zawsze pomoze wiec dasz sobie ze wszystkim rade..... jestem tego pewna;-)
a ja, zeby Was troszke rozweselic(chociaz sama mam tez kiczowy humorek... nie spalam cala noc, bo snia mis ie koszmary)
wczoraj Daniel jechal po obraczki, a w sprawie pierscionka zarecznnowego ja raz mowilam, ze nie hcce, pozniej, ze chce itp.... i tak mijaly dni......
wczoraj przywiozl obraczki i mierze swoja..... on swoja.... cos tam gadamy, a ja wywalilam, to jak juz byles po obraczki to mogles przy okazji kupic pierscionek... i co??!! D mowi z troche zmieszana mina... no kupilem..... wyciagnal.... a ja sie wkurzylam na siebie, bo pewnie chial cos przygotowac, a ja wyj... z takim tekstem... nie dziwie sie mu, ze nie robi miniespodzianek

wogole to wczoraj stwierdzilam, ze to co kupilam na cywilny mi juz nie pasuje i dawaj... polecialam wszystko wymieniac i kupowac.... hormony mi strasznie buzuja....
masakra.....
a teraz ide na zakupki chemiczne