G 

goscinnie
Gość
O 18 mam wizyte u diabetologa. Załamałam sie wynikiem cukru po śniadaniu aż 165 mg/dl . Zjadłam płatki na mleku sojowym i po godzinie aż tyle. Rano wstaje i mam cukier za wysoki ale postanowiłam sobie mierzyć przed snem i jest dużo niższy niż rano. Moja biedna dzidzia.:-( Trzustka jak szalona musi pracowac Dawidkowi przy takim cukrze.
. Zjadłam płatki na mleku sojowym i po godzinie aż tyle. Rano wstaje i mam cukier za wysoki ale postanowiłam sobie mierzyć przed snem i jest dużo niższy niż rano. Moja biedna dzidzia.:-( Trzustka jak szalona musi pracowac Dawidkowi przy takim cukrze. 
Jeszcze mi wypadło lekarstwo z 8ki, wiec musze isc do detysty i przezyc to bez znieczulenia - borowanie.
 . Zjadłam płatki na mleku sojowym i po godzinie aż tyle. Rano wstaje i mam cukier za wysoki ale postanowiłam sobie mierzyć przed snem i jest dużo niższy niż rano. Moja biedna dzidzia.:-( Trzustka jak szalona musi pracowac Dawidkowi przy takim cukrze.
. Zjadłam płatki na mleku sojowym i po godzinie aż tyle. Rano wstaje i mam cukier za wysoki ale postanowiłam sobie mierzyć przed snem i jest dużo niższy niż rano. Moja biedna dzidzia.:-( Trzustka jak szalona musi pracowac Dawidkowi przy takim cukrze. Jeszcze mi wypadło lekarstwo z 8ki, wiec musze isc do detysty i przezyc to bez znieczulenia - borowanie.

tak czy srak HAPPY HOLIDAYS!!!!!!
tak czy srak HAPPY HOLIDAYS!!!!!!