Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi sie wydaje ze moze jeszcze sa emocje po porodzie i stad moze ta panika ze jest sie w ciazy i przed nastepnym porodem........pomimo ze sie te dzieci tak kocha do szalenstwa:-)jestem z Wami i emam kciuki
Salik ciesze sie ze juz sie jakos unormowalo widocznie potrzebowal na to czasu;-)nie stresuj nam sie dziewczyno tylko usmiechaj duzo i od razu bedzie Ci lepiej
Mili nie bylo sie z czego cieszyc ?jak nie wlasnie ochrzciliscie Natalke uszka do gory

zamówiliśmy na allegro fotelik dla małego......................dzisiaj ma przyjechać kurier............nie wiem o której, a na 14 jedziemy na szczepienie.A dodzwonić sie do niego nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i musze isc do krawcowej dopasowac sukienke.Specjalnie wzielam taka odcieta pod biustem 
Tylko czemu znow jestem glodna ?!
)
Czasem mu sie wymyka mamama i albi
tzn nam z Markiem to tak brzmi haha.