G
goscinnie
Gość
Sylka dzieki za info. czyli sie sprawdza to teraz kupie młodemu na 100%
szczegolnie, ze łatwo naniesc na nie żel przeciwbolowy.
szczegolnie, ze łatwo naniesc na nie żel przeciwbolowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i wiecznie te rączunie wędrowały mu do góry tak jakby bił sie po bokach głowy

Dawidek to samo i nawet nam sie udało z Markiem usłyszec Albi hahahaqrcze pewnie nie uwierzycie, ale mam na to świadków i to nie podstawionych hihihi
oczywiście żartuję, bo chodzi o to że wczoraj Kacperek oczywiście przez przypadek powiedział MAMA![]()

nie mozesz pozwolic by KTOKOLWIEK ZABIERAL ci dziecko!
zabrac dziecko od matki w nocy co za stare qure...

Ja w tą chustę to dalej nie wiem jak wsadzić młodą ;-) mimo instrukcji, cały czas jest coś nie tak. Mała jest w niej ściśnięta i nie bardzo jej się to podoba. Opylę chustę na allegro![]()
Myszke probowalam kilka razy wlozyc i dupa, teraz jest za duza i jej niewygodnie ale probowalam jak wazyla z 3kg to sie topila w tej chuscie.ja ja dostalam od siostry ktora tez nie mogla jej uwywac, bo Ruda Malpka sie darla
, u mnie piękne słoneczko od samego rańca