salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
napewno skorzystam z twoich rad jutro pojde do apteki bo mozna oszalec wszedzie moje wlosy sa :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

jestem w szoku bo to tak bez okazji, a on zadko kupowal mi kwiaty bo twierdzil ze szkoda na to kasy bo zaraz zwiedna i wolal mi cos innego kupowac
wiec tymbardziej jestem w szoku, pewnie chcial mnie pocieszyc i udalo mu sie, fajnie tak dostawac kwiaty bez okazji, wklejam fotke zeby sie pochwalic
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=74658&stc=1&d=1208461628

Penie na plecach jak leżał to mu przeszkadzała i się przekręcił.A miął spać

.Olisiek też tak miał.....aż krzyczał i potem się zaśmiewał i tak w kółko przez kilka dni!
:-)
A Olisiek to niezły agent. My do tej pory mieliśmy tylko jedną taką akcję - Filip zarąbał się p same pachy, nie wiedzieliśmy jak się do tego zabrać hihiii.A apropos włosów. Mi też wypadają na potęgę!!!!W ciąży i jakieś 3 miesiące po był spokój bo brałam cały czas feminatal. Tylko skończyłam te witaminki i się zaczęło. Koszmar!!!!

Moj kochany mąż kupił mi dzisiaj 2 pary butów, kolczyki i taki wisiorek z łanciszkiem.