reklama
Albi nasze dzieci wygladaja jak forumowe blizniaki
ja malej dalam znow dzisiaj jabluszko ale sie zajadala i jak stwierdzilam ze juz dosc i jadlam to jablko to sie tak straszne upominala i musialam jej dac bo az piszczala ale jak dalam marcewke to wypluwala, nie smakuje jej

ja malej dalam znow dzisiaj jabluszko ale sie zajadala i jak stwierdzilam ze juz dosc i jadlam to jablko to sie tak straszne upominala i musialam jej dac bo az piszczala ale jak dalam marcewke to wypluwala, nie smakuje jej
e-stera
Fan(ka)
A ja mam dylemat.rajstopy czarne czy naturalne do tej kreacji?Mam czarne szpilki...już od pól godziny się zastanawiam i nie wiem

e-stera
Fan(ka)
Zmykam poczytać książkę, wypić szampana i karmić małego
G
goscinnie
Gość
Mili gotowane czy surowe dajesz jabłuszko??Albi nasze dzieci wygladaja jak forumowe blizniaki
Albi takie surowe daje jabluszko tylko zeskrobuje tak zeby nie bylo duzo miazszu tylko wiecej soczku bo boje sie zeby mi sie nie zadlawila. A tak apropo tonaszym mezom chyba sie cos dzisiaj stalo obsypuja nas, Ciebie prezentami a mnie kwiatami

G
goscinnie
Gość
Bo mamy kochanych męzów.

G
goscinnie
Gość
reklama
Esti- sukienka sliczna ale........nie wiem jaka moda teraz w polsce ale ja bym ja troche rozjasnila np jasnym szalem. I lepsze raczej cieliste rajstopki bo bedzie za smutno.Ale faktycznie- ubierz i sie pokaz
bucikow do sukienki nie kupilam ale za to zaszalalam:
bucikow do sukienki nie kupilam ale za to zaszalalam:
Załączniki