reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kama to ja Tobie gratuluje!!!!!!!mi Kubus pada ok 21:-Dzaraz go nakarmie zeby moc dluzej pospac;-)Mili nie odpuszczaj!!!!!!!nie daj sobie niczego wmowic:wściekła/y:widac po Tobie ze nie jestes skora do klotni i ich prowokowania ale musisz bo ona inaczej poczuje sie guru i wejdzie Ci na glowe i wmowi wszytsko co zle!!Kochana szczerze wspolczuje i pij melise........bo to na Natalce sie odbija...ona czuje ze jestes niespokojna.......:-(

reklama
Basia, powiem Ci szczerze, że trudniej mi było oduczyc Julkę od spania z nami niż nauczy Jakubusia samego usypiac. Bo to kwestia czasu. A Julia spała z nami 4 lata :-D To zawsze bylo nasze oczko w głowie i fajnie się z nią spało. Jak miała dobry humor to czasem sypiała w swoim pokoju ale i tak konczyło się to tak, że z poduszką wędrowała w nocy do naszego pokoju.
A Twój Kubuś też się nauczy. Choc wiem, że jak płacze to chcialoby się go wziąśc i wyściskac. Ja też tak mam.... :tak:

A wiecie, mój Kuba ma straszne gilgotki....hehe...pod paszkami i na cycuszkach to normalnie szok.. Julcia ma na szyi - jak ją myję gąbką po szyi to szaleju ze smiechu dostaje...hehe...:-D:-D

mili rozumiem...my choc jestesmy na swoim i w innym kraju to i tak czuc obecnosc babci.ja karmie tylko piersia do tej pory bo malej to wystarcza i oczywiscie mam za malo pokarmu (wg babci oczywiscie)a jak wczoraj dzwonilismy do domu i zobaczyla jak nicolka wyglada i ze wazy juz ponad 6 kg to nie mogla uwierzyc no bo jak tak na samej piersi i ja taka chuda bylam wiec jak to mozliwe???
a co do zasypiania to mamy ten sam problem- tylko na rekach i to tak po godzinie trzeba kolysac o ile nie dluzej....hmmm....pozdrawiam

Esti ja tez lubie fete i mam jedna ulubiona sałatkę z niej. Ja dostalam dzisiaj @@@@@@ jeszcze mnie nic nie boli ale dziwnie się czuje jakos.

Tak dziuba mialam w piątek urodziny, wczoraj była meeega impreza dlatego mnie caly dzien nie było.

a od rana piekne slonce w k-ce wiec caly dzien spedzimy poza domem napewno, nasz maluch zostal polozony spac po 21 i nadal spi (wszystko przez urodziny) on bardzo goscinny jest i siedzial dluuugo ze wszystkimi ale pozniej oczywiscie bez problemu flacha i spi do teraz.

basiu dzieks za zyczenia- buziaki.

Agnieszka w takim razie spóźnione wszystkiego naaaaaajjj!!!!!!!!!

Mili, wstaw suwaczek i odliczaj czas kiedy się pozbędziecie wpływu ten przeklętej baby!!!! jedyna rada - nie daj się i stawiaj sie jej za każdym razem!!! w końcu to Twoje dziecko!!
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
21KAsia21 polecam Ci zrodlo jak rozwiazac ten problem-ksiazka Tracy Hogg "jezyk niemowlat" ja zamawialam na allegro;-)jak usypialam po 9 to tesciowa przyszla bo kuba plakal i mowi ze moze w wozku go polulac a ja ze nie bo ma sie nauczyc spac w lozeczku-nie kuma chyba ze jak z nim zostanie to bedzie jej lzej.......:dry:i sobie poszla a po 3 min Kubus juz spal:-)pomasowalam mu plecki:tak:nie jest latwo bo Kubus protestuje ale slyszlaam ze dzieci placza przed snem dlatego zeby sie wyciszyc.......i odwrocic uwage od otoczenia.....:sorry2:nie odpuszczam i zasypia:tak:chociaz w nocy nakarmilam go znow po 23 i znow obudzil mi sie ok 3:wściekła/y:czekalam az przestanie sie wiercic ale jeszcze zaczal mi kwekac - uleglam i go nakarmilam:sorry2:sama nie wiem jak go przestawic normalnie zelazne godziny 19,20 po kapieli i (teraz wprowadzilam mu po 23,,,)pozniej 3 i 6. nie wiem jak mu zlikwidowac to 3!!:dry:boje sie zeby nie lyknal ze ma jesc o 23 i 3!!!!!!:szok:poomocy:-(nie wiem czy dobrze brne....

Salik slicznie razem wygladacie a synek klon tatusia:laugh2:ale pamietaj ze serduszko przepelnione miloscia ma po Tobie:-)piekna pogoda ide dzis na spacerek!!!!!!!!wogole opalilam sie hheeh :-D

Do góry