reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dusia dziękuje pięknym 'khiiiiii' :-D
mili GRATULACJE!!!!!!!!!!!! :-D W końcu się doczekaliście! :-D

Dziewczyny, ja dopiero sok jabłkowy zaczęłam podawać rozcieńczony, a tu czytam o jakichś kleikach i papkach :eek:

reklama
Witajcie Kochane!
Agne duska przecudna!
Helenko moim zdaniem powinnas pogadac z lekarzami na temat tak szybkiego rozwoju Karolka.bo w sumie nie rozumiem dlaczego tak sztywno 3macie sie statystyk,same widzicie jakie sa roznice miedzy naszymi pociechami mimo ze sa praktycznie w jednym wieku......jedne chwytaja obie zabawki juz dawno a inne troszke leniwe ..moze tez ne rozumieja ze maja je 3mac......wszytsko zalezy od dziecka nie robia wszytskich rzeczy w tym samym czasie ale ograniczac dziecko ....mysle ze to nie jest dobre......lepiej zasiegnac porady lekarza .dziecko musi sie rozwijac a skoro jesr na tyle silne zeby siadac to czemu je ograniczac a jak pozniej nie bedzie probowac bo "tak nie wolno"??????:sorry2:
ja mam fotelik Coneco i ejstem zadowolona nic mi sie z nim zlego nie dzieje a i Kubusiowi w nim dobrze:tak:
Asia ja bym tego robola jeszcze opierniczyla!:angry:a kremiki juz Ci pisze:tak:
1.Linomag sun z filtrem mineralnym SPF 30(OD 1 MC ZYCIA)(ok.20zl)
2.Mustela sun krem ochronny SPF 50 (ok.60zl)do skory atopowej
3.Nivea Baby krem ochronny na slonce od 1 dnia zycia (ok.30zl.)
4.Ziajka Krem z filtrem SPF 6 dla niemowląt i dzieci ochronnyod 3 mc zycia(ok.5zl)
5.Skarb matki krem z filtrem uv dla niemowlat ok20zl.

bede dzis a aptece podpisac umowe to lukne co jeszcze jest;-)
Mili ciesze sie ze jest oki a oni na bank laa dzien przestana buczec na siebie!glowka do gory! i to juz
Macie racje nie ma to jak miec sklep gdzie mozna kupic dobre rzeczy hurtem i ze znizka:-)
Albi a jak zdrowko???

Dziewczyny taki oto post znalazlam na innym podforum,moze bedziecie mialy ochote wyslac pocztowke do tego chlopca,ja zaraz lece na poczte:
Dziewczyny ! Przepraszam że tak tu Wam zawracam głowę , ale jest ogromna prośba do wszystkich osób mieszkajacych bliżej i dalej Polski.
Może już dostałyście informację na maila albo słyszałyście.
"Fundacja Mam marzenie
spełnia marzenia dzieci smiertelnie chorych. Jednym z marzycieli jest
Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedziele ma osme urodziny, beda to
prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest dostac
pocztowki od wielu ludzi. Jesli macie chwilke dosłownie czasu, kupcie
pocztowke, napiszcie zyczenia urodzinowe i wyslijcie mu. Was to bedzie
kosztowało niewiele, a dla niego bedzie znaczyc ogromnie duzo. Oto adres:
Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin
Roześlijcie to do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron
świata. Na razie załatwilismy kartki z kilku europejskich krajow, ale
wciaz mozna wiele osob poprosic, najwyzej kartki sie chwilke spoznia.
No Volontario, do dzieła! Dla uśmiechu dziecka!"

Basia dzieki, ze zdrowiem lepiej. Ja tez bym sie Helenko tym zainteresowała, bo naprawde, nie zawsze jest tak, ze dzieci cos robia szybciej to oznacza, ze jest super. Tak samo ze wzrostem, dziecko powinno na maxa przez pierwsze poł roku urosnac do 18 cm a przez kolejne poł 12 cm. Czyli na maxa 30 cm.

Kama ja też wyślę, mam nadzieję że to poważna sprawa a nie jakiś dowcip...

dziewczyny ja wiem że te foteliki większe to są juz dla siedzących dzieci, ja dostałam teraz od koleżanek Ramatti, ale on ma mało regulowane pasy i mala jak jest grubo ubrana to cholernie ciężko ja zapiąć, ona wrzeszzy wtedy a ja jak ją upnę w końcu to normalnie cała spocona jestem!! dlatego następny fotelik chce jakis porządny, ale właśnie nie wiem czy warrto tyle kasy włożyć w to skoro zaraz ona wyrośnie z tego fotelika i będxzie trzeba następny kupować... moze macie rację, na razie się wstrzymam, bo jśli sie okaże że za 4miesiace mała będzie ważyć 13-14kg :szok::szok::szok::szok::szok: to chyba będę wolala też kupic od razu takio fotelik 9-36kg... a one też się dają rozłiożyć do spania?? czy tylko do siedzenia są??

dziewczyny a jak Wam się udaje zmierzyć Wasze dzieci na długość?? mi za cholere nie idzie...
Mili, super że jednak wyszlo z tym mieszkaniem!!!!!!!! strasznie się cieszę!!

a ja się Wam pochwalę, dziś mialam egz na uczelni, pierwszy z letniej sesji, no i dostałam pierwszą 5 w indexie w tym semestrze!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Kama ja też wyślę, mam nadzieję że to poważna sprawa a nie jakiś dowcip...

dziewczyny ja wiem że te foteliki większe to są juz dla siedzących dzieci, ja dostałam teraz od koleżanek Ramatti, ale on ma mało regulowane pasy i mala jak jest grubo ubrana to cholernie ciężko ja zapiąć, ona wrzeszzy wtedy a ja jak ją upnę w końcu to normalnie cała spocona jestem!! dlatego następny fotelik chce jakis porządny, ale właśnie nie wiem czy warrto tyle kasy włożyć w to skoro zaraz ona wyrośnie z tego fotelika i będxzie trzeba następny kupować... moze macie rację, na razie się wstrzymam, bo jśli sie okaże że za 4miesiace mała będzie ważyć 13-14kg :szok::szok::szok::szok::szok: to chyba będę wolala też kupic od razu takio fotelik 9-36kg... a one też się dają rozłiożyć do spania?? czy tylko do siedzenia są??

Dziuba wypluj te słowa o wadze tak wysokiej. Mojej przyjaciółki synek jak mał 2 miesiace wazył 7400 g a teraz ma 4,6 roku i wazy 16 kg, wiec spokojnie.

Do góry