reklama
Kama witamy u nas!! jak Maks w podróży?? dobrze Wam się poleniu****ecie troszkę, zasłużyliście w końcu!! buziaczki, przyjemnego wypoczynku :*:*
my jako nastepny ftewlik 8-18kg kupimy też maxi cosi, ale ten tez iso flexu, nie stać nas żeby wydać 1400zł na fotelik, więc będzie wersja z pasami
my jako nastepny ftewlik 8-18kg kupimy też maxi cosi, ale ten tez iso flexu, nie stać nas żeby wydać 1400zł na fotelik, więc będzie wersja z pasami
Hej dziewczynki.
My juz po komuni, bylo super tylko strasznie goraco, ledwo zyje, oczy mi sie zamykaja ale musialam do was zajrzec ale dzi juz nie dam rady Was doczytac wiec zrobie to jutro.
MOJA NATALKA DZIS SKONCZYLA 4 MIESIACE:-)
My juz po komuni, bylo super tylko strasznie goraco, ledwo zyje, oczy mi sie zamykaja ale musialam do was zajrzec ale dzi juz nie dam rady Was doczytac wiec zrobie to jutro.
MOJA NATALKA DZIS SKONCZYLA 4 MIESIACE:-)
e-stera
Fan(ka)
Hej..ach jakie cudowne popołudnie spędziliśmy w parku i wieczorek u znajomych
Mój Oliś śpi tylko na boczku.prawym lub lewym.....czasami na pleckach ale w większości to na boczku właśnie.
Kamalodz a w jakim mieście jesteś?A jak Maksik zniósł podróż?
Mój Oliś śpi tylko na boczku.prawym lub lewym.....czasami na pleckach ale w większości to na boczku właśnie.
Kamalodz a w jakim mieście jesteś?A jak Maksik zniósł podróż?
e-stera
Fan(ka)
Wszystkiego co najlepsze dla naszej kochanej Natalci
Całuski od Oliśka..............

Całuski od Oliśka..............

ewa_adu
Fanka BB :)
ale naklikałyście... ja mam na tydzień gości...nawet nie mam kiedy do Was zajrzeć... .. buziale dla Was .....
poczytam Was trochę bo nie wiem co sie dzieje...

Załączniki
ewa_adu
Fanka BB :)
wszystkiego naj dla Natalci :*
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Wszystkiego naj naj dla Natalci
reklama
G
goscinnie
Gość
Dla Bliźniaczki Dawidka Wszystkiego Najlepszego z okzji 4 miesiąca. Zobacz załącznik 77702