reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Anja- plisss wyslij mi na PW przepis na ten placek cytrynowy. Kurcze gdzies zapisalam i zgubilam:-(I odchudzac sie nie bede!!!!;-);-)

reklama
Anja mój też ciągle nadaje.Czasem gdy w pokoju jest włączony telewizor to gada do telewizora.
A i lubi sobie "pośpiewać" tylko moje uszy tego nie wytrzymują

też własnie oglądam, jak narazie to dla mnie najlepsi sa ta dziewczyna ruda i chłopak z długimi włosami.
Suknia już wybrana!:) jest ecrui , osobiście chciałam białą ale jaks lepiej czułam sie w tym kolorze,wysle zdj jutro...:)

na dzien dobry ...........Dziubus sstoooooooooo latek dla Ciebie od przyszlego ziecia i ode mnie!!!:rofl2:
dziekujemy z Kubusiem za zyczonka...........wogole wiecie co.......w dzien jak konczyl 3 miesiace to tak dal nam popalic ze myslalam ze z trampek wylece:szok:ciagle sie darl.........a nie byl ani glodny.....ani nie bylo mu goraco.....byl na spacerku ja normalnie nie wiem wogole spac nie mogl.....:dry:
ja tak z jego ubieraniem na gole stopki nie szaleje bo u nas ciaglejakis zimny ten wiatr chociaz byl ejden dzien to latal na dzialce bez :-p

teraz juz jest si dlatego nie mnie bylo bo nie mialam jak wejsc do WAs zajrzec a poza tym przyjechal do nas moj Ł i grilowalismy:zawstydzona/y:jadlam jadlam a moj zoladek rosl jakbym dmuchala balonika:zawstydzona/y:
wiecie co tez sie przejmowalam wygladem i dalejsie przejmuje ale tyle corobie to dbam o siebie i staram sie byc usmiechnieta:rofl2:i tak sie zestarzejemy:sorry2::-p wczoraj Ł stwierdzil": Basia chyba masz mniejszy brzuszek co nie???" slodkie klamstewko:-pale mile:zawstydzona/y:dupke mam w centki wiec wola na mnie lamparcica:-D a ogolnie waze i mierze tyle co Szczypi.....ale jednak ograniczam slodkie -chociaz ciasta poeczone jem:tak:pije mnostwo wody mineralnej ijesli chodzi o herbate to tylko zielona lisciasta firmy Bastek cytrynowa - polecam pycha!!!!!bo inne gorzkie:baffled:owoce warzywa i wiecej gotowanego!!z miesa absolutnie nie rezygnuje bo jest w nim mnostwo witamin a zwlaszcza zelaza!!!!:tak:a jesli chodzi o brzuszki zazdroszcze Wam -bo ja jakos nie moge ruszyc zada po calym dniu z Kubusiem........a i co miesiac przybiera mi ponad kilogram a jest na samym cycu;-)mierzy 64cm a wazyl tydz temu 5840..dzis podalam mu pierwszy raz troszke jabluszka i fajne robil miny ale zjadl:-)
teraz na mnie nakrzyczcie bo .......nie wytrzymalam i skusilam sie na pizze z sosem czosnkowym ale slabym ale nicmu nie bylo tylko purkalo mu sie cufnaco:-pa ja zaspokoilam swoje sumienie....ja nie potrafie nie jesc po 18 bo ja nie zasne glodna...rodzice mowia ze mi na klodke zamkna:dry:ja mam uklad z moja lodowka:rofl2:romansujemy jak wszytscy juz spia:laugh2:Esti sliniaczek mega!!!!!:-)Dziuba suknia rewelka !!!teraz nasze pociechy towogole gadatliwe i piskliwe:laugh2:Salik na te herbatki to uwazaj!!!bo np.fugura z senesem pita w nadmiarze moze spowodowac atonie jelit czyli zla motoryke albo wogole brak pracy:nerd:lepiej pij zielona herbate....a ilosc listkow sobie unormujesz sama jaka Ci bardziej smakuje ja daje tak z pol lyzeczki :blink:ona poprawia metabolizm a w zaleznosci ile zaparzasz dziala pobudzjaco metabolizm (parz ok3 min)badz relaksujaco(do 8min).KUbus mi jeszcze glowki nie trzyma ale kiwa mu sie juz tylko na boki,,,,,za to jak jest na brzszku podnosi ja bardzo wysoko i dlugo 3ma:happy:raz nawet udalo mu sie przewrocic z brzuszka na plecki od prawej strony ale tylko raz.......

a to moje 6kg -nie wyglada ale jest nabity:happy:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    118,9 KB · Wyświetleń: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    107,2 KB · Wyświetleń: 31
Agnieszka naprawde wygladam jak orka, najbardziej bym chciala pozbuc sie tego grubego brzucha i tluszczu z bioder i ud bo kazdy mnie sie pyta czy Natalia bedzie miala rodzenstwo:szok::wściekła/y: juz mnie to wkurza:wściekła/y:, ja chodze na aerobik i pije czerwona herbata 3 razy dziennie i ostatni posilek jem 3 godziny przed snem bo gdybym jadla o 18 to do 24 bym padla z glodu bo mniej wiecej o tej klade sie spac no i zrezygnowalam z ziemniakow i bialego pieczywa a sniadanie jem do godziny po przebudzeniu, o rozstepach nie wspomne ale kiedys zafunduje sobie mikrodermabrazje moze cos pomoze:baffled:
Natalka dzis zjadla zupke jarzynowa na obiad i jej strasznie smakowalo:-p:-D, dostala tez dzis paczke z Australii od kolezanki tesciowej a w niej byly ubranka, jeszcze duze ale napewno bedzie w nich chodzic bo ladne sa , jutro moze wkleje fotki

i stosujac taka dietke schudlam 3 kilo jeszcze 7 do sierpnia musze schudnac bo siostra za maz wychodzi a ja bede swiadkiem i jak taka orka w kiecke jakakolwiek sie wbije:rofl2:

reklama
Czerwona herbatka jet super.....a ja polubiłam ostatnio warzywa gotowane na parze:-p:-p
Ja jem ostatni o 18 a chodzę spać ok 24...a jak już jestem bardzo głodna to jem pomidorki z oliwą z oliwek czosnkiem i świeżą bazylią.........mniam
Oszukuję też brzuszek litrami wody niegazowanej......słodyczy nie lubię więc nie mam z tym problemu, od 15 lat nie słodzę kawy ani herbaty:-)

Do góry