reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Oli sie przekonal do kaszki ryzowej w końcu..................... bananowej i gruszkowej......................kleiku nie chce jeść......................
Ja obiadek ziemiaczek ze szpinaczkiem z Bobovity rozcieńczam wodą, bo jest taki gęsty ze łyżkę można postawić i Oli nie chce jeść a jak dodam wodę to ok:tak:
Ja glutenu na razie nie wprowadzam.......alergolog na:no:m zabronił i pediatra też

Ja dałam dziś młodej kaszkę ryżowa bobovity, taką od razu z mlekiem następnym, wtrąbiła 150 ml i jeszcze cyca całego zjadła :eek: A teraz śpi od godziny, ciekawe, czy się w ogóle na kąpanie obudzi...
Tu młoda próbuje się obrócić na brzuszek, ale coś jej nie idzie i się wścieka:
Zobacz załącznik 78455
W końcu pełen sukces
Zobacz załącznik 78454
Przed wyprawą na spacerek:
Zobacz załącznik 78456
A tutaj wykorzystując nowo nabytą umiejętność ćwiczy na brzuszku, oczywiście cała buźka zaśliniona
Zobacz załącznik 78457

ja dzisiaj ugotowałam młodemu na obiadek jednego duzego ziemniaka i młodą mafefke, potem to zmieliłam blenderem i wyszła cała miseczka a na deser starte poł jabłuszko i poł bananek. Tak wszystko wtrącholił, ze głowa mała. Oczywiście mleczka ok 600 - 700 ml wypił. Jeszcze o 24 zje z 150 ;-) i taka chudzina w sumie bo 6700-6800 wazy. Tylko jak on energie traci na wywrotki i przkrecanie sie na boki i obroty o 180 st., plucie, gadanie, spiewanie i smianie.

Albi jak ja ugotowałam sama małemu marchewkę i ziemniaczka to pluł na kilometr łobuz jeden.jutro spróbujęz brokułem
Ale owoce je..............oststnio mu piekłam jabłuszko:tak:

reklama
Ja dopiero wprowadzam coś innego niż mleko. Spróbuję jutro dać starte jabłko, może tym razem nie będzie nim pluła. :/

Do góry