reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja sobie nie zrobię nigdy tatuażu..........nie kręci mnie to
Oddałam dziecko koleżance, bo bym zwariowała z nim................w domu bajzel.....obiadu brak....a on piszczy i tylko na rękach:baffled::baffled::baffled:.od 12 nic nie jadłam, bo nie mam jak..łeb mi pęka a ten wyje.Monika wzięła.........ma już 8 letnią córkę i myślą o kolejnym a Oliśka uwielbiają więc będzie mu dobrze.Mieszkają w bloku obok wiec jak sie uporam z bałaganem i obiadem to pójdę po niego

Pewnie pomyślicie, że jestem wyrodna matka ale szczerze powiedziawszy mam to gdzieś...................

reklama
Ja mam tatuaz i nie jedna z was go widziała, mam przebity jezyk i pepek a mam zamiar zrobić sobie tatuaz na łonie z imieniem Dawida po hebrajsku :dry:

esti nie martw sie. ja cie rozumiem- moja nicola przez pierwsze 3 miesiace tak miala- caly czas ryczala non stop a przerwy miala tylko jak spala, tylko, ze ja nie mialam jej komu oddac na chwile nawet, bo tu w anglii jestesmy sami, a chetnie bym wtedy przynajmniej na chwile ja komus dala, przynajmniej na 10 min, na uspokojenie sie:tak: oj nawet nie wiesz jak ja dobrze to rozumiem.... dobrze, ze juz jej to minelo, na szczescie(twu, twu zeby nie zapeszac:tak::tak:)

Oliwier jest bardzo spokojnym i pogodnym dzieckiem.......tylko dzisiaj mu odwaliło jak ja mam od groma do zrobienie w domu.A nie chce męża obciążać, bo dzisiaj poszedł na 8-20 w pracy i jutro tak samo więc wróci bardzo zmęczony.tym bardziej,że Olisiek dzisiaj sie obudził o 6 i gadał sobie w najlepsze i spania nie było

ja tatuażu nie mam ale bym się skusiła taki na kości ogonowej malutki jakiś zrobić...
Albi, jeśli nie będziesz mieć więcej dzieci to Twój pomysł bardzo mi się podoba, oryginalnie :tak::tak: a jak będziecie miec jeszcze kiedyś dzidzię to już wtedy mi się nie podoba :laugh2: szczerze i otwarcie...
wiecie co, moja jakas się ostatnio dziwna zrobila, nierozłączna ze mną, normalnie nie moge jej zostawić na chwile samej w pokoju bo sie drze, nawet u dziadkow i S nie chce za długo być na rękach tylko woła do mnie a jak przychodze to się szczerzy tym swoim bezzębnym uśmiechem... co gorsze, nie chce zasypiać sama tylko przy mnie, wczoraj w łóżeczku leżała półtorej godz, ja nad nią śpiewałam jej kołysanki a ona tak strasznie płakała, a wzięłam ją do siebie do łóżka to leżąc przy mnie od razu prawie zasnęła... dziwnie bo ona zawsze w łóżku swoim zasypiała, owszem, siedzialam z nią i trzymalam za palec ok. pół godz czy nawet godz ale zasneła a teraz nie chce... nawet jak byłam z nią na spacerku to spała spała a jak usiadłam na ławce i ona sie obudzila i nie widziała mnie to od razu w płacz... a jak moj tata z nią poszed l rano to już w ogóle cały czas płakala...w nocy też budzi się z płaczem, tak jest od paru dni, ale dopiero teraz zorientowałam się o co chodzi... co robić?????????
a oto dzisiejszy zakup, odebralam zaproszenia ślubne i weszłam tylko na chwqile do Smyka i nie mogłam sie oprzeć - ja cętek nie lubie, ale zebra superowa mi sie tak rzucila w oczka :) na 92CM, żeby było na przyszłe wakacje - a to taka kieca że jak bedzie za długa to skrócę a jak za krótka to będzie tunika :laugh2::laugh2:

Pewnie pomyślicie, że jestem wyrodna matka ale szczerze powiedziawszy mam to gdzieś...................

Jasne:-D:-D:-Dbardzo dobrze ja tez tak mam nie chodzi o pojscie do kosmetyczki ale ogarniecie chaty a przy pisku,:crazy::crazy::crazy:
fajnie,ze masz taka kolezanke;-)
lukasz wrocil dzis wczesniej z firmy bo mala zabkuje chyba i caly czas wyje , jest git jak sie ja nosze na rekach, ale ile mozna???? Ona wazy 8k, ja 46, moj kregoslup wymieka:szok:
no i marudna jest bardzo, piszczy az uszy pekaja, moja Sliczna Piszczaleczka:sorry2:

Dziuba nie wiem czy bede miec kolejne dziecko raczej ciezko bedzie ale kto wie.
Esti a czemu ty niby masz być wyrodna matka. Jedynie o czym pomyslałam czytając posta, ze ci fajnie bo masz taką fajną koleżanke zazdroszcze:-p

reklama
Dziewczyny no to ja mam podobny problem! mały dzisiaj piszczy jak cholera!
Nawet siku nie mogę zrobić bo sie drze! wkłada ciagle rączki do buzi i jak mu masuje moim palcem dziąsełka to się uspokaja, nie za wcześnie na ząbkowanie????

Do góry