reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
salik, już poprawiłam, dzięki za uwagę i wpis:tak:
Basiu, muszę CIę zmartwic, podobno faktycznie ma być gorzej, bo dzieci silniejsze i głośniejsze:rofl2:, ale za to potem postęp:laugh2:

Witajcie.
Salik fajnie spotkać się z ludźmi których nie widziało sie kilka czy nawet kilkanaście lat.Ja też ostatnio miałam spotkanie klasy ze szk.podstawowej i mały został z tatą.Trochę się bałam ale chłopaki dali sobie radę.A nam też się coś od życia należy.

reklama
Witajcie!Czy przyjmiecie tu nową mamę,czyli mnie?;-)Pisałam na forum z babyonline na Polkach ale okropnie mnie potraktowały niektóre i pisać się nie chce skoro na każdym kroku byłam upokażana.Na imię mam Monika,mam syna 11 lat,córka 10 lat i najmłodszy jest Mikołajek,właśnie ze stycznia.Mam nadzieję że poznam tu sympatyczne mamy z którymi się zaprzyjaźnie.Pa!:-)

Do góry