reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Mozna wiedziec jak cie upokazaly?Co sie stalo?
Ale spoko, wyluzuj sie i do nas dolacz, czasmi sie sprzeczamy ale to raczej konstruktywna wymiana zdan:tak:

Cieszę się:-)Teraz uciekam już bo mąż niedługo wraca z pracy i idę spać,bo mój Miki nie daje mi odpocząć ani chwili w ciągu dnia.Jestem już padnięta,odezwę się jutro i napiszę coś więcej o Mikim.Pa!

dscn0333hu7.jpg

Hejo.
Monia- spoko przyjmiemy Cie:-):-)Witaj w naszych skromnych progach... :DDD
Jeszcze Was nie doczytalam ale widze,że w ciagu tych dwoch dni mojej nieobecnosci nadrukowalyscie dosc sporo....
Esti- snilas mi sie dzis;-);-)Olis byl chory i Ty przyjechalas z nim z do mnie do Wroclawia....sen sie skonczyl jak Oli powiedzial- mama wyluzuj, bedzie dobrze:-D:-D:-DUsmialalm sie jak male dziecko
My od dzis u tesciow- grrrr ale uzerac sie bede z nimi tylko przez dwa dni bo juz wsrode eksmituja sie na wakacje wiec bede miec swiety spokoj, musze tylko ich kota pilnowac (juz ja pokaze temu zwierzowi gdzie raki zimuja :-D:-D)....
Borys dzis super byl w dzien...cala droge z Wrocka do Rawicza przespal, pozniej chichral sie z moja mama...po prostu miodzio...
Nauczyl sie podwijac jezyczek i cmokac nim:-D:-DCiezko to opisac ale jest naprawde zabawne. Jak uda mi sie uchwycic to zrobie fotke
W srode idziemy na szczepienie...grrr zobaczymy co to bedzie - na wszelki wypadek zabralam viburcol

Aaa- dostalam 1 @. kurcze boli jak cholera. Wczoraj tak bolalo jak przy skurczach porodowych....masakra, zwijalam sie z bolu a najgorsze jest to,że tyko apap moge brac
Dzieczyny- znacie jakis magiczny srodek na usmiezenie bolu????

reklama
Do góry