reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Kurczaki dziewczyny nie rozlazcie sie.Albo zniakajcie bez slowa jak niektorym juz sie zdarzalo... :-D
Nutka bardzo mi przykro,ze czujesz sie lekcewazona.Ja tam jestem ugodowy czlowiek i nie przejmuje sie takimi sprawami.Zadaje pytania do skutku jesli chce uzyskac odpowiedz...:tak:

A tak a'propos czy ktoras wie co z tymi owocami morza?Osobiscie przepadam za tymi wszystkimi zyjatkami wodnymi :tak: mmmmm.... :-) Ale kiedy dziecko mogloby sprobowac?Nie chce dawac malej teraz zadnej krewety!takze uprzedzam ewentualne sprzeciwy-az tak mi jeszcze nie odbilo :-)

Albi szatanico a ty na kwietnioweczkach sie tez zaczelas udzielac i juz ustawiac wszystko po swojemu :-D Zostaly te 2 fora jakby polaczone za sprawa Masiek...
I jakies takie wcinki teraz sa.W sumie to jakby Masiek byla facetem to swietny material na meza!Wrazliwy,wyrozumialy,otwarty...Tylko ta depresja-ale to sie przeciez da wyleczyc :tak:Ale o masku mialo juz nie byc wiec przepraszam....

u nas też dziś wiejeeeeeeee okropnie! cały dzień siedzimy w domku, boję się żeby małej nie przewiało, bo kilka dni temu skończyla antybiotyk i nie chcę kolejnej choroby :-( a że siedzimy w domku to marudzi i marudzi...uffff...

afera za afera, ka32sia, zmykaj do siebie masz racje, tylko podburzasz wszystko, jeśli na mnic nie zrobiła do cholery to mamy prawo być za nią i ja wspierac! odczepcie sie od styczniówek,

Nutka czasem sie zdarzy ,ze ja nie jestem z w stanie zapmietać co która napisała ale staram się odpowiadać na pytania
Szczypi nie mam pojęcia jak z owocami morza jest:confused::confused::confused::confused:
Wiem tylko ,ze według nowego schematu żywienia ryba jest po 6 miesiącu-nawet alergolog mi to mówiła

Hmmmm.....No to z wielka radoscia zaczne zarazac malizne moja wieeelka miloscia do ryb! :-D

Kurczaki jakis zamet sie szerzy tu ostatnio.Mnie to tak naprawde nawet troche bawi.Nie sama sytuacja tylko cale to zamieszanie.Jakos sie zaczelo wszystka platac i suplac :-D Troche wiecej dystansu dziewczeta!Nie mozna traktowac forum tak niebezpiecznie powaznie!Przeciez to ma nas odprezac a nie przeciwnie...:tak:

reklama
afera za afera, ka32sia, zmykaj do siebie masz racje, tylko podburzasz wszystko, jeśli na mnic nie zrobiła do cholery to mamy prawo być za nią i ja wspierac! odczepcie sie od styczniówek,
No właśnie,nawet jak coś innym nie pasuje.Zostawcie już ten temat i piszmy nadal o swoich dzieciaczkach i co tam jeszcze we własnym gronie a nie żeby ktoś tu się wcinał.

Do góry