czesc wam u nas pogoda jakas niemrawa ehhhh ... a ja sobie dzien juz zaplanowalam mam nadzieje ze pogoda nie pokrzyzuje mi planow :-)
Albi dzieki za pamięc , czkamy na wizyte u hematologa bedzie 6 pazdziernika i juz wszystko bedzie wiadomo bo badania krwi juz pani hematolog przepisala wiec teraz tylko czekac do wizyty, maly czuje sie swietnie, nie choruje, marudzi czasem jak kazdy maluch przy zabkowaniu ale oprocz tego to jest calkiem normalny :-) oprocz swojego lenistwa, wazy juz 10 kilo i baaaardzo lubi jesc, wczoraj nawet pobil rekord w spaniu w ciagu dnia. No ale szukalam lekarza hematologa dzieciecego prywatnie- ale w Katowicach nie ma. Wiec musze czekac do pazdziernika, uspokaja mnie mysl ze lekarka powiedziala: " ze z tych wynikow co on juz mial robione to ona nic zle na nich nie widzi no ale musi zlecic szczegolowe badania..." wiec nie wiem co to oznacza .... maly nie ma oznak zadnej choroby wiec mam nadzieje ze on poprostu bedzie miec taka urode albo to przez ząbkowanie bo to niby stan zapalny jest tez ...
ale dziekuje za pamięc.