reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Ja właśnie wrocilam od lekarza. Z Małym wszystko jest dobrze, chyba jest ułożony główkowo, ale nie mialam robionego USG, więc ginek nie mógl mi potwierdzić tego na 100%.

Abeja dzięki za informacje. Dostałam już potwierdzenie z ZUS, że przyznali mi świadczenie rehabilitacyjne. Fajnie, że nie musialam iść na żadną kontrolę do nich :-D A orientujesz się jak to jest z tym macierzyńskim w przypadku przenoszenia? Bo ja coś slyszalam, że czasem mogą wówczas zacząć naliczać macierzyński od terminu pierwotnie ustalonego, a nie od faktycznego porodu :szok:

Witam
my równiez bylismy dzis na wizycie. nasz Oskarek ma się zdrowo, rośnie i jest bardzo silny, zaczyna juz kopac mnie po żebrach :)
dzis ważył 1848 gram :) a jest to nasz 31 tydzień 1 dzień
ciekawa jestem ile Wasze pociechy wazą
napiszcie koniecznie po wizycie

Ja już po. U małej wszystko ok, za wyjątkiem tego, że znowu jest główką do góry!!!!!!! :no:
No i znów mnie postraszył ginek cesarką, ale jeszcze ma szansę się odwrócić. :wściekła/y:

Żelazo mam odstawić, za to mam jeść Sectral, bo mam za wysokie tętno - ponad 100.

reszta ok, za 2 tygodnie znów do kontroli.:tak:

Niestety nie wiem ile waży, bo nie robił pomiaru :confused:

U mnie niby tez ok.
Cukier spadkowy. Nastepna wizyta juz za dwa tygodnie. A za tydzien mam zrobic badanie cukru i jak bedzie takie jak jest teraz to zostawic, a jak wieksze to za tydzien do lekarza i szpital na 1, 2 dni. :-( Mam nadzieje, ze nie urosnie.
USG nie bylo, wiec nie wiem jak tam moj maluszek, ale lekarz stwierdzil, ze macica ladnie urosla wiec maly pewnie tez.
Krazek siedzi tam gdzie ma i wszystko ladnie trzyma. DObrze, ze pod tym wzgledem nie musze sie martwic. :tak:

reklama
Lorien nie martw sie Pawła mama jak byla wciazy z jego bratem to on dopiero dwie godziny przed porodem ulozyl sei do wyjsca takze jeszcze wszytsko moz ebyc dobrze zobaczysz:tak: ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry