Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no ulzylo mi i to bardzo ale teraz i tak bede miala zapisany antybiotyk i baczne przygladanie sie leukocytom :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Mam brać dodatkowo Aspargin - na skurcze łydek i przy okazji na skurcze macicy. Gdyby częściej napinał mi się brzuch, a przy okazji bolałby mnie, to mam zgłościć się do niego. Poza tym, zrobiły mi się delikatne żylaczki, ale podejrzewałam, że tak może być, bo u mnie w rodzinie są skłonności do żylaków. :-( Wystawił mi opinię lekarską do tego świadczenia rehabilitacyjnego - od wczoraj zmieniły się przepisy i nie trzeba już płacić tych 30 zł, o których wcześniej pisałam. Ale miałam szczęście ;-) 
. a kobieta jak słyszy pytanie "czy życzy sobie pani wykonac badanie na HIV", to robi wielkie oczy i czesto jest awantura ze o co się ją podejrzewa.