reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
trzymam kciuki za Ciebie karlam i przesylam pozytywne fluidki :*

a corunia bedzie Patrcja, dawno juz to zmezem ustalilismy. Mialabyc Patrycja labo Patryk :p

no moze byc dlatego wczoraj pobral mi wymaz z pochwy ale wyniki beda za 10 dopiero :-( juz wydzwaniam do lab o wyniki z CRP ale ciagle jest zajete :-( zaraz sie zeschizuje :-(

Karlam - slonko bedzie dobrze, zobaczysz.
Troche mnie wystraszylas, bo zaczelam kopac w swoich wynikach i poprzednio mialam WBC 7,6 a teraz niby w normie ale 9,8. :baffled: Qrde, czy my wszystko musimy miec tak samo?? Najpierw szyjka, no ale Ciebie krazek ominal, a teraz te leukocyty.
A kiedy idziesz do lekarza? Ja mam na poniedzialek na 16, jak cos to Cie przepuszcze, tylko, ze pewnie wczesniej jak o 17, 18 to do niego nie wejde. :-p

Aph kochana jestes, ide do lekarza dzisiaj, powiedzial ze nie mam sie rejestrowac tylko wejsc miedzy pacjetkami podac mu wyniki i wypisze mi recepte......

dzwonilam do labolatorium

CRP UJEMNE!!!!

nieposiadam sie z radosci, ufff nie musze isc do szpitala :-) tylko teraz czekam na posiew z pochwy...

ciekawe co jeszcze gin powie dzisiaj....

Karlam no widziasz. :-) Wiedzialam, ze bedzie ok. A zapalenia to ponoc norma w ciazy, wiec nie ma sie czym przejmowac, pobierzesz te globulki i bedzie spokoj. :-)

reklama
Do góry