reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Marita, wytrzymasz! najwazniejsze to nie rozwlekaj za bardzo picia tego drinka. i weź ze sobą zwykłą wode i dyskretnie jednym łykiem poipij, coby spłukac ten smaczek z ust. i koniecznie kanapka do plecaka. ja jak tylko wyszłam z drugiego pobrania, od razu zaczęłam jesc:-)

reklama
Cześc dziewczyny!!
Chwile mnie tu nie było ale komputer mi wysiadł:-( Tydzien temu byłam na prywatnym usg i lekarz potwierdził ze bedziemy mieli dziewczynkę :) Powiedział też ze nie jest całkiem dobrze bo łozysko mam na tylnej scianie i brzegiem dochodzi do ujscia wewnętrznego. Niestety nie wytłumaczył mi tego w jasny sposób. Z jego tłumaczenia zrozumiałam tylko ze nie jest dobrze. Moze Wy wiecie cos na ten temat?

agnieszko, fajnie ze znowu do nas zawitałas :-) :tak:
Gratuluję dziewczynki!

co do łozyska, to jesli tylko sięga brzegiem do ujścia wew. szyjki, to nie jest tak źłe. jest duża szansa ze ciągle jeszcze rosnąca macica, podciągnie je do góry i będzie ok, tam gdzie trzeba. w najgorszym przypadku rodzisz przez cięcie cesarskie, ale o tym dopiero bedzie decyzja za jakies 2 miesiace.

brzeżny kontakt łożyska z ujsciem szyjki, to nie tragednia. nawet jak sie nie podniesie to można rodzić. pamietaj tylko ze z tego mogą sie pojawic pod koneic ciązy szczególnie, plamienia. jak coś to wtedy do lekarza.

reklama
Do góry