reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
no i wypiłam ... nie było rady jak lubię słodkie tak to było jakieś takie kurcze wapienne...
przeżyłam
glukoza na czczo - 76mg a po godzinie wypicia 50g tego cusia 130mg - podobno dużo po... ale nie kazali mi się martwić więc się nie martwię. Dzidzia zdrowa i wszystko z nią ok. Brzuch już miękki, zostało mi nadal zjadanie magnezu 3x1 i tylko elevit 1tableteczkę. Uff jak dobrze - L4 z pozwoleniem na chodzenie
i chwała Bogu, bo tego polegiwania już dość miałam. Kolejna wizyta 8 listopada. Pocieszyła mnie dzisiaj bardzo :-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
acha miałam napisać co się dowiem z tej mojej listy pytań do Pani doktor
może którejś z was coś się z tego przyda... to co mnie interesowało między innymi
1. jak jest kolka - to wziąć nospę
2. jak brzucho twarde - to nie ćwiczyć w szkole rodzienia
3. można używać maści z antybiotykiem na ewentualne ranki, (zrobiło mi się coś pod pachami - takie czerwone, suche plamki - nie boli nie piecze... po prostu se wyskoczyło i siedzi a sama bałam się czymś smarować)
zapomniałam z wrażenia zapytać o sex - bo skoro wszystko jest ok... nie żebym miała ochotę
ale tak na w razie czego
chociaż pewnie bym się bała
jak to było... chcem ale siem bojem hehe 
1. jak jest kolka - to wziąć nospę
2. jak brzucho twarde - to nie ćwiczyć w szkole rodzienia
3. można używać maści z antybiotykiem na ewentualne ranki, (zrobiło mi się coś pod pachami - takie czerwone, suche plamki - nie boli nie piecze... po prostu se wyskoczyło i siedzi a sama bałam się czymś smarować)
zapomniałam z wrażenia zapytać o sex - bo skoro wszystko jest ok... nie żebym miała ochotę
ale tak na w razie czego
chociaż pewnie bym się bała
jak to było... chcem ale siem bojem hehe 
Elżbietka
mother of two sons&angel
asiorek, witaj w klubie wypitych glukozek
, ja tez dzisiaj wlewałam w siebie to świństewko
. wyniku jeszcze nie znam, wiem ze na czczo 76, czyli taka sama jak u ciebie
, ja tez dzisiaj wlewałam w siebie to świństewko
. wyniku jeszcze nie znam, wiem ze na czczo 76, czyli taka sama jak u ciebie
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no to ja Wam podam moje wyniki "glukozowe" bo chyba nie mialam okazji :-)
na czczo 84 mg/dl
po 60' 150 mg/dl
po 120' 122 mg/dl
lekarz powiedzial ze po godzinie troche podwyzszone ale po 2 godzinach juz wynik w normie :-) wiec jest wszystko oki :-)
na czczo 84 mg/dl
po 60' 150 mg/dl
po 120' 122 mg/dl
lekarz powiedzial ze po godzinie troche podwyzszone ale po 2 godzinach juz wynik w normie :-) wiec jest wszystko oki :-)
no i wypiłam ... nie było rady jak lubię słodkie tak to było jakieś takie kurcze wapienne...przeżyłam
glukoza na czczo - 76mg a po godzinie wypicia 50g tego cusia 130mg - podobno dużo po... ale nie kazali mi się martwić więc się nie martwię. Dzidzia zdrowa i wszystko z nią ok. Brzuch już miękki, zostało mi nadal zjadanie magnezu 3x1 i tylko elevit 1tableteczkę. Uff jak dobrze - L4 z pozwoleniem na chodzenie
i chwała Bogu, bo tego polegiwania już dość miałam. Kolejna wizyta 8 listopada. Pocieszyła mnie dzisiaj bardzo :-)
asiorek- fajnie, że wszystko ci się unormowało, oby tak do stycznia!
no ale teraz to ja się zmarwiłam- glukozy na czczo mi chyba nie sprawdzili- nie ma wyniku, a godzinę po wypiciu 50g tego świństwa 145mg
. Wygląda na to, że sporo. Fajnie, że możesz chodzić- ja mam ciągle na zwolnieniu - leżeć! No i jestem uziemoina w domku. Mam jeszcze trochę twardy brzuszek.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Lorien mialam 75 g :-)
marita21
Mama styczniowa 2007
Ja jestem normalnie przerażona tą glukozą bo jutro ide a na samą myśl o wyjściu z domku bez jedzonka robi mi się słabo. Ja nie wiem jak to wytrzymam:-(
reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
xandii dzięki za miłe słowa - u Ciebie napewno też się unormuje - tego oczywiście życzę wszystkim mamuśkom. Jak najlepszych wyników i samopoczucia
Maritko weź coś do jedzenia i zaraz jak tylko będzie można to wcinaj
dasz radę !! trzymam kciuki :-)
Maritko weź coś do jedzenia i zaraz jak tylko będzie można to wcinaj
dasz radę !! trzymam kciuki :-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 183
- Wyświetleń
- 22 tys
- Odpowiedzi
- 5 tys
- Wyświetleń
- 272 tys