• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
no więc tak...
byłam , wypiłam, przeżyłam i... więcej juz tego nie chce:no: :no: :no: :no: :no:
ta glukoza do wypicia jest wstretna! wcisnęlam pół cytryny (nawet nie zapytałąm czy można ze starchu ze mi zabronią:szok: ), ale to praktycznie nic nie dało. po wypiciu wziełam łyka czystej wody, zeby wypłukac ten smak z ust.

a swoją drogą - wam tez tą glikoze rozpuszczali w mocno ciepłej wodzie? bo to chyab jeszcze poteguje ten okropny smak:oo2: :oo: :ninja2:
wyniki bedą jutro, przeciwciała anty Rh w piątek,a wr i hbs dopiero we wtorek:eek:
pani powiedział mi tylko ze ta glukoza na czczo wynosi 76. według moich norm to dobry wynik. zeby tylko ten po tym kompociku wyszedł ok.

Ja również miałam rozpuszczaną glukozę w ciepłej wodzie:baffled: i na dodatek miałam ją wypić w ciągu 5 min:eek: a piłam chyba z 30:cool2: jak nie więcej:dry:
Ela super że już po:tak:

reklama
ja tez dosć szybko wypiłam, pierwszą połowe taką jaką była, do drugiej wycisnęlam sok z połówki cytryny. a na sam koniec łyka samego soku z cytryny i to wszystko spłukałam czystą woda:-D
dobrze ze już po:tak: wyniki jutro, ale nie wiem czy bedzie mi sie chciało jechac po odobiór, bo wszytskich jutro jeszcze nie bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry