reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
no więc tak...
byłam , wypiłam, przeżyłam i... więcej juz tego nie chce:no: :no: :no: :no: :no:
ta glukoza do wypicia jest wstretna! wcisnęlam pół cytryny (nawet nie zapytałąm czy można ze starchu ze mi zabronią:szok: ), ale to praktycznie nic nie dało. po wypiciu wziełam łyka czystej wody, zeby wypłukac ten smak z ust.

a swoją drogą - wam tez tą glikoze rozpuszczali w mocno ciepłej wodzie? bo to chyab jeszcze poteguje ten okropny smak:oo2: :oo: :ninja2:
wyniki bedą jutro, przeciwciała anty Rh w piątek,a wr i hbs dopiero we wtorek:eek:
pani powiedział mi tylko ze ta glukoza na czczo wynosi 76. według moich norm to dobry wynik. zeby tylko ten po tym kompociku wyszedł ok.

Elżbietka gratulacje. Twarda jesteś. Mnie rozpuszczali 75g w wodzie takiej prawie do picia i przeżyłam bezproblemowo!
JAk najlepszych wyniczków życzę.

Elzbietko brawo. Ja mialam rozpuszczana w takiej letniej wodzie. No i 75. Ale co tam wypilysmy i mozemy o tym zapomniec. :-)

Ja również miałam rozpuszczaną glukozę w ciepłej wodzie:baffled: i na dodatek miałam ją wypić w ciągu 5 min:eek: a piłam chyba z 30:cool2: jak nie więcej:dry:
Ela super że już po:tak:

reklama
ja tez dosć szybko wypiłam, pierwszą połowe taką jaką była, do drugiej wycisnęlam sok z połówki cytryny. a na sam koniec łyka samego soku z cytryny i to wszystko spłukałam czystą woda:-D
dobrze ze już po:tak: wyniki jutro, ale nie wiem czy bedzie mi sie chciało jechac po odobiór, bo wszytskich jutro jeszcze nie bedzie

Do góry