reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

dziewczyny jutro ide do lekarza,troche sie boje bo ostatnio mam dziwny bol brzucha,oraz biegunke.Mysle ,ze wszystko bedzie dobrze. :).

reklama
tak! to to jest normalne,a bole brzucha terz normalne? chodzi o to ze ja juz raz poronilam.To bylo w listopadzie w tamtym roku.11 miesiecy ale lekarz powiedzial ze od dwoch tygodni nie bilo serce i nie roslo wiec mozna powiedziec ze poronilam w 9 tygodniu.Bolalo,ale przeszlo dlatego teraz to z byle czym do lekarza.

Macie racje, jak tylko coś niepokojącego, to od razu do lekarza, nie ma co zwlekać.

Sama nie wiem czy chce poznać płeć...............

A usg to też bym chciała mieć w domu.

Elżbietko ten 43 tydzień czasem Ci się nie pomylił??????????????????????????

Uffff to mi ulżyło z tym USG .
Ja jestem troszkę panikara, jeśli o takie delikatne sprawy chodzi i wolę dmuchać na zimne.
Po rozmowie z moim kochaniem doszliśmy do wniosku, że się w przyszłym tygodniu tak czy siak zapiszemy na USG, by sprawdzić czy wszystko w porządku u maleństwa, no i oczywiście tatuś chętnie by popatrzył sam w monitorek  :laugh:

Dziś z okazji Dnia Ojca wysłałam mu na maila e-kartkę od maleństwa. O taką :
http://e-kartki.net/zobacz.php?id=302364

Ps. mam nadzieję, że dobrze wstawiłam link

Witam Was kobietki !
my dziś byliśmy u lekarza, nasz dzidziuś ma 27 mm i pięknie bije mu serduszko
Ten widok to był najpiękniejszy prezent w Dniu Ojca -tatuś mógł zobaczyć swojego potomka
Pozdrawiam

reklama
Super dziewczyny że wszystko ok z Waszymi dzidziusiami.
Teraz się zdrowo trzeba odżywiać Karola, ja się staram ;-)

Do góry