reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Uuufffffff to ja też pomyliłam :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Bo mam łożysko na przedniej ścianie, a skoro na przedniej to .... no cóż :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Dzięki za wykład i przde wszystkim za rozwianie wątpliwości i spokój ducha :tak:

reklama
Łożysko przodujące to bardzo poważna sprawa...ale chyba rzadko się zdarza..A ja nie wiem na której ścianie mam umiejscowione...

Elżbietko dziękuje ci bardzo :-) że rozwiałaś moje wątpliwości:tak:Co my byśmy bez Ciebie zrobiły:confused: a nasi lekarze chyba by oszaleli jak byśmy tak co chwilka latały z nowymi problemami:eek:
Dziękuje jeszcze raz WIELKI BUZIAK DLA CIEBIE :*

no i ja juz po wizycie,u malutkiej wszystko w porzadku ma juz 1180gram i umiejscowila sie juz glowka w dol,wiec mysle ze tak zostanie-dlatego mnie tak lupie pod zebrami bo ma tam nozki i pupe:laugh2:
nastepna wizyta 14 listopada i bede juz miala ktg robione:-D,juz nie umie sie doczekac:tak:

Maja no to super, ze wszystko ok.
Karlam, ostatnio jak bylam u lekarza to sie dowiedzialam, ze planuje kupic aparat do KTG do gabinetu, wiec moze przy odrobinie szczescia zrobi Ci dzisiaj? Chyba, ze to jeszcze za wczesnie? Kiedy powinno sie robic pierwsze takie badanie?

Elżbietko gratuluję morfo:tak:zdrowa jak koń;-);-)
Aph mi robili dopiero coś parę dni przed porodem,żeby sprwadzić częstotliwość i moc skurczów, jakieś już miałam ale za słabe,żeby zostać w szpitalu, lekarz powiedział(jasnowidz?),ze urodzę za tydzień, chyba to był czwartek a urodziłam we wtorek...
A ktg mierzy właśnie moc skurczów i puls dziecka.

Lekarz do którego chodzę ma wypasiony ;-)gabinet i ktg też ma, na tym etapie co my jesteśmy to chyba się nie podłącza do ktg...

reklama
Co do wiedzy położnych w Polsce:-)m.in. Elżbietki;-)to na zachodzie się dziwią,że nasze położne wiedzą i umieją zrobić to samo co lekarz.

Do góry