P
patrysia*
Gość
ANIA przed wstaniem z łóżka sucharek lub krakers i po 15 minutach wstac lub herbatka imbirowa itp.;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witajcie!
Też będę styczniową mamą. Według moich wyliczeni moje maleństwo przyjdzie na świat około 15 stycznia, ale lekarz pewnie to zweryfikuje. :-)
To moze ja tez poczekam jeszcze tydzien, ale wiecie co... ja mam ciagle przypuszczenia, ze juz miesiac temu byłam w ciazy i miałam @Potem sie okaze, ze becikowego nie dostane, bo za pozno poszłam do gina
No i naprawde nie wiem czy pojsc juz jutro czy poczekac ten tydzien jeszcze...
ja według mojego obliczenia mam na 14 stycznia no ale zobaczymy co ginekolog powie
zreszta wstaje do pracy o 5 wiec co tu duzo gadac...

:-)
i bądz dobrej myśli.Hejka!
Mam mały problem. W zeszłym tyg. strasznie bolał mnie żołądek a w tym tyg. mam co drugi dzień biegunki - na szczęście delikatne, ale męczą. Najchetniej bym cały czas spała a tu trzeba do pracy chodzić. Chyba pójdę sobie na zwolnienie lekarskie na troche nie daje już rady.