reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosia, ja chodzę w ciąży 3 lata :-D jako dziecko grudniowe zawsze mam ten sam problem - pod uwagę brać wiek rzeczywisty, czy rocznikowy - zostawiam do wyboru osobie dokumentującej. No i w dokumentach ciążowych mam dwa wieki - 28 i 29, a w tym roku dojdzie jeszcze pewnie 30 :-D:-D:-D

Dzisiaj w nocy tak mi strzeliło w spojeniu, że myślałam, że kość mi pękła :szok:

Dzisiaj mam jakieś apogeum doła chyba i nie podoba mi się to...
ta jeż grudniowa ;-):tak: ja słyszę jak mi kości przeskakują w krzyżu :baffled:

Paula powinna na tej porodówce od wczoraj wydeptać ścieżkę chyba w domu jak coś porobi to faktycznie szybciej jej to wszystko się rozkręci

reklama
Witam wszystkie w Środę:-)
I znów kolejny dzień narzekania:-D:-( i zazdrości dla kolejnych rozsypanych:baffled::-D
Pasibrzuch może cię pocieszę ale większość z nas jest tak spuchnięta!moje palce u nóg to wyglądają jak małe paróweczki te "Tygryski":baffled:
A tak serio to mówiłaś o tym swojemu gin. - że jak wstajesz to masz nogi spuchnięte?Bo raczej rano powinnaś miec normalny rozmiar !

A co do Tworek - no to zapraszam będzie mi zawsze raźniej:-D:-D

Dziendoberek:-)

Wiecie co? to czekanie na TEN dzien to jest okropne. Generalnie nie mozna sobie nic zaplanowac, bo nie znamy dnia i godziny :wściekła/y:
Poza tym ze stresu mam na cos ochote i nie wiem na co. Wczoraj wydawalo mi sie, ze na chipsy, a pozniej ze na mleko czekoladowe. Jak znajde dzis to mleko to sobie kupie. Tyle, ze ono musi byc w sklepie pod domem, bo dalej nie dam rady dojsc :wściekła/y:

Sylwia nie dala znac :-(
Właśnie to jest najgorsze, że nic sobie nie można zaplanować. Pojechałabym na zakupy pochodzić po wyprzedażach ale jak tu jechać skoro w jedną stronę mam 1,5h:no: A to dobra rozrywka dla ciezarnych:-p
Ale zamiast tego jestem uwieziona z dwoma gadami i moją mamą:happy2: Dziś przez cały dzień mam chrześnicę, która jest wiecznie głodna. Przed chwilą zjadła z Szymem swoje 3śniadanie, a nadal ryczy o żarło, po kim ona to ma:confused: Po cioci:-p

Cześć laski
niedawno spałam, w ogóle ciężko mi się ostatnio dobudzić:confused: gdyby nie pies tobym dalej w wyrku gniła:-Dale on nie odpuszcza i oblizuje i podryza wszystko co mi z pod kołdry wystaje cwaniak jeden:-D

zaraz zapodam housa i napiję się kawki a co, chociaż nie wiem bo ja już nałogowcem serialowym jestem dzisiaj mi się śnił...dr house! hahahahahaha byłam z nim i jego zespołem i znajomymi w las vegas w hotelu/kasynie Palms oglądaliśmyw kinie jakiś medyczny przypadek, ciągle ze mną łaził, oczywiście, zeby nie było dalej byłam w tej ciąży no jaja jak berety bo ciągle chciałam jeść a nie było żadnych obiadów i szukaliśmy bankomatu no masakra:-D:-D:-D i co, obudziłam się taaaka głodna a w lodówce światło i kiwi, więc kiwi musiało sie poświęcić:-D:-D:-D

ja też ja też ostatnio jak masochistka jakaś usiłowałam wbić na tyłek dżinsy sprzed ciąży .... skończyło się płaczem:sorry2: hehe mam 22.5 na plusie, więc nie wiem czemu próbowałam w ciąży mam jakiś mózg zlasowany:sorry2:

trzymaj się 23 bo wtedy wychodzi na wolność moje dziecko!:-Dnie chcę być sama na koniec!
ja to mam teraz innego stresa żeby nic się czasem wcześniej nie zaczęło bo 23 mój gin prywatny mnie przyjmnie i będzie ciachał:-D

pisałam do Pauli ale na razie cisza
Ja mam to samo z serialem chirurdzy, tylko że juz mi się kończą zostało mi tylko kilka odcinków ostatniej serii, może potem przerzucę się na Housa:dry:
A tak wogóle to wymyśliłam, że jak zacznę mieć skurcze w domu to najlepszym sposobem na rozluznienie będzię właśnie oglądanie seriali:happy2:
Która wie o której Kaja ma cesarkę:confused:

pasibrzuch ja mam takie apogeum od wczoraj.... pol nocy przeryczalam, az rano ledwo oczy otworzylam takie mialam zapuchniete;-) tak wiec pociesze Cie kochana ze nie jestes sama...

DZIEŃ DOBRY:-)
DORMARK kochana a ja od 29 tc sie męcze z bólami lekami leżeniem gdzie płacz za płaczem a coooo jutro mija mój termin i dalej jestem 2w1 gdzie juz wczoraj sobie popłakałam bo synek takze nie daje mi spokoju potrafi nieźle czasem na nerwach działac nie moge sobie spokojnie chodzić noga jakaś bolaca zdrętwiała już sama nie wiem jaka :dry:miałam też wczoraj skurcze o których nie pisałam a dlaczego????bo dzisiaj sa dalej ale ja już sie tak z nimi "zaprzyjaźniłam"bo wiem że do niczego nie prowadzą co też dało mi do myślenia ostatnia wizyta że ja nawet rozwarcia nie mam dlatego tez już spokojnie czekam na ten 18 styczeń bo wiem że samo i tak by nie ruszyło i także mam tego powoli dość ale co zrobić:-(
Właśnie odebrałam wyniki z morfologii i o dziwo hemoglobina mi wzrosła z 10,1 do 11,9 chociaż żelaza nie łykałam żadnego ani witamin, dopiero od paru dni sobie zaczęłam łykać Ferovit, więc nie rozumiem tego, ale nie narzekam. ;) Może świąteczne potrawy były bogate w żelazo. :)
Za to po dzisiejszym pobieraniu krwi boli mnie ręka, po wewnętrznej stronie powyżej łokcia - nie wiem, czy mięsień, czy ścięgno, czy co, w każdym razie tak jakby napięte jest to miejsce no i jak coś podnoszę tą ręką, to boli. ;/ Nie miałam tak nigdy, ale trochę to przeszkadza, bo prawa ręka jednak się przydaje. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie.
no to się cieszyć ze wyniczki takie super:-)juz wytłumaczyła jedna kobitka (chyba CZECHOW)że dzidziuś teraz już tylko tłuszczyjk zbiera i siły na poród bo już nie potrzebuje tak od nas tego wszystkiego dlatego i wyniczki sa lepsze;-)
To ja Wam Kobietki powiem, że u nas kosmetyki firmy J&J jak najbardziej się sprawdziły i w życiu żadnego uczulenia Oliś na nie nie miał :tak:
u mnie tak samo i synek nie miał uczulenia;-)

SYLWUŚ DAJ PROSZE ZNAĆ:sorry2:

Wiecie co od pewnego czasu normalnie na około bym spała!
Jak tylko usiądę albo położę się to od razu zasypiam :szok:Tak miałam w pierwszym trymestrze:baffled: mam nadzieję że moja ciąża dobiega końca a nie cofa się:-D:-D:szok:
A tak serio czy wy też odczuwacie potrzebę ciągłego snu:confused:

reklama
Wiecie co od pewnego czasu normalnie na około bym spała!
Jak tylko usiądę albo położę się to od razu zasypiam :szok:Tak miałam w pierwszym trymestrze:baffled: mam nadzieję że moja ciąża dobiega końca a nie cofa się:-D:-D:szok:
A tak serio czy wy też odczuwacie potrzebę ciągłego snu:confused:
ja tez ostatnio jestem taka przemęczona senna:tak:
Labamba, Patrysia my jutro zaczynamy 10 miesiąc ciąży :)
zajefajnie co:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry