• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

może się rozkręca albo to jeszcze po ostatnim macanku przez gina ...

ale skoro ty masz juz 'mokro' to tez niedługo urodzisz - daje ci jakiś niespełna tydzien - co Ty na to :-D:-D:-D

wytzrymasz ??? :-):-):-D:-D
mówisz że niespełna tydzień no to super :-Dmoże to będzie środa albo czwartek :-D

Pasibrzuch no niech się cieszy dziewczyna ;-)zobaczy później jakie są efekty oby się nie zawiodła ;-)

reklama
Atmosfera u nas na BB tak gęsta, że siekierą można ciachać ;-) Chyba faktycznie apogeum przed porodowe. :-D

Taaa ja całą ciąże rozstępów na brzuchu nie miałam. A tu tydzień temu co widzę.....piękne rozstępy na dole brzucha się pojawiły... prawdopodobnie w momencie obniżenia się brzucha skóra nie wytrzymałą..:szok: Ale teraz to ze już mi wszystko jedno... ;-)

Byłam dziś w mieście i wymyśliłam sobie, że potrzebuje taki rękaw z końcówkami do wyciskania ciasta czy tam mas różnych (np.ozdabiania tortów, czy ciasteczek). Wchodzę do sklepu z takimi typowymi rzeczami i babka nie wiedziała o co mi chodzi. Po pięciu minutach się dogadaliśmy. Miała ale takie badziewie, ze szok.

Witam Was kobietki :)

wkońcu jestem w domku, powoli dochodzę do siebie i jakoś w miare organizuje :) narazie w zasadzie dogadujemy się z karmieniem :) pierwsze dni były ciezkie ale już chyba widać światełko w tunelu - Mała wkońcu ładnie je, ładnie śpi i ładnie kupka :)

no i oczywiście walcze z małą depresyjką - tzn ze zjazdem hormonalnym - raz euforia - raz becze - raz ciesze się ze mam Amelkę a za chwile jak wyrodna matka myślę - i po co było mi to dziecko? :szok: straszne te myśli ale chyba nie ja jedna się z nimi bije.....:tak:

widze że tu nerwowa atmosfera już - połowa stycznia to każda wsumie może już rodzić :)
ja już naszczęście po wszystkim i..... przez parę ...paaaaare najbliższych lat nie mam zamiaru powtażac tej rozrywki jaką jest poród :tak:;-)

Witam Was kobietki :)

wkońcu jestem w domku, powoli dochodzę do siebie i jakoś w miare organizuje :) narazie w zasadzie dogadujemy się z karmieniem :) pierwsze dni były ciezkie ale już chyba widać światełko w tunelu - Mała wkońcu ładnie je, ładnie śpi i ładnie kupka :)

no i oczywiście walcze z małą depresyjką - tzn ze zjazdem hormonalnym - raz euforia - raz becze - raz ciesze się ze mam Amelkę a za chwile jak wyrodna matka myślę - i po co było mi to dziecko? :szok: straszne te myśli ale chyba nie ja jedna się z nimi bije.....:tak:

widze że tu nerwowa atmosfera już - połowa stycznia to każda wsumie może już rodzić :)
ja już naszczęście po wszystkim i..... przez parę ...paaaaare najbliższych lat nie mam zamiaru powtażac tej rozrywki jaką jest poród :tak:;-)
Ja też tak miałam przy pierwszym dziecku, teraz jakoś inaczej, ale hormony szaleją i tak ryczę pięć razy dziennie:cool2:

Ostatnia edycja:
Tysiolek, Ty już masz za sobą to, na co my tu niecierpliwie wyczekujemy :-)

Kubiaczka, chyba masz rację, bo mi się rozstępy zaczęły pokazywać ze zjazdem brzuszka w dół - w dodatku są dokładnie między brzuszkiem a biodrami, ale szczerze powiedziawszy, zwisa mi już to czy je mam czy nie :-D;-)

Dziewczyny, teraz byłaby ładna data 20.01.2010 :-D ciekawe, która się wstrzeli :-);-)

-----------
Dorciaa, chyba kupie sobie ten test tak na wszelki wypadek, żeby mi znowu jakiś kretyn nie wmawiał, że mam sikające upławy...

Gosieek, z tego co kiedyś słyszałam, to antyperspiranty nie przenikają wgłąb ciała, ale nie wiem jak pod kątem zapachu to wygląda-czy maleństwo zaakceptuje.

Gosia, jesteś pewna, że to mokre to nie przez męża? ;-p

Ostatnia edycja:
KUBIACZKA no właśnie M się też pytał u nas w aptekach czy jest coś na spradzanie czy to wody ale nic nie mieli:sorry2:

Ide zajadać się kurczaczkiem oooo:-p

reklama
Ja to bym chciała urodzić w niedzielę a najlepiej rano bo wyszłabym najpóźniej w środę a wtedy mój M siedziałby na urlopie prawie całe 3 tygodnie:-D

A poza tym pod koniec ciąży odkryłam przepyszną sałatkę i teraz jem ją codzienie :)) wystarczy jedno jabłko, jedna mandarynka duża, jeden banan i jedno kiwi oraz sok z cytryny. Na koniec ciężaróweczka do smaku :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry