reklama

Styczniówki 2010 !!

może się rozkręca albo to jeszcze po ostatnim macanku przez gina ...

ale skoro ty masz juz 'mokro' to tez niedługo urodzisz - daje ci jakiś niespełna tydzien - co Ty na to :-D:-D:-D

wytzrymasz ??? :-):-):-D:-D
mówisz że niespełna tydzień no to super :-Dmoże to będzie środa albo czwartek :-D

Pasibrzuch no niech się cieszy dziewczyna ;-)zobaczy później jakie są efekty oby się nie zawiodła ;-)

reklama
Atmosfera u nas na BB tak gęsta, że siekierą można ciachać ;-) Chyba faktycznie apogeum przed porodowe. :-D

Taaa ja całą ciąże rozstępów na brzuchu nie miałam. A tu tydzień temu co widzę.....piękne rozstępy na dole brzucha się pojawiły... prawdopodobnie w momencie obniżenia się brzucha skóra nie wytrzymałą..:szok: Ale teraz to ze już mi wszystko jedno... ;-)

Byłam dziś w mieście i wymyśliłam sobie, że potrzebuje taki rękaw z końcówkami do wyciskania ciasta czy tam mas różnych (np.ozdabiania tortów, czy ciasteczek). Wchodzę do sklepu z takimi typowymi rzeczami i babka nie wiedziała o co mi chodzi. Po pięciu minutach się dogadaliśmy. Miała ale takie badziewie, ze szok.

Witam Was kobietki :)

wkońcu jestem w domku, powoli dochodzę do siebie i jakoś w miare organizuje :) narazie w zasadzie dogadujemy się z karmieniem :) pierwsze dni były ciezkie ale już chyba widać światełko w tunelu - Mała wkońcu ładnie je, ładnie śpi i ładnie kupka :)

no i oczywiście walcze z małą depresyjką - tzn ze zjazdem hormonalnym - raz euforia - raz becze - raz ciesze się ze mam Amelkę a za chwile jak wyrodna matka myślę - i po co było mi to dziecko? :szok: straszne te myśli ale chyba nie ja jedna się z nimi bije.....:tak:

widze że tu nerwowa atmosfera już - połowa stycznia to każda wsumie może już rodzić :)
ja już naszczęście po wszystkim i..... przez parę ...paaaaare najbliższych lat nie mam zamiaru powtażac tej rozrywki jaką jest poród :tak:;-)

Witam Was kobietki :)

wkońcu jestem w domku, powoli dochodzę do siebie i jakoś w miare organizuje :) narazie w zasadzie dogadujemy się z karmieniem :) pierwsze dni były ciezkie ale już chyba widać światełko w tunelu - Mała wkońcu ładnie je, ładnie śpi i ładnie kupka :)

no i oczywiście walcze z małą depresyjką - tzn ze zjazdem hormonalnym - raz euforia - raz becze - raz ciesze się ze mam Amelkę a za chwile jak wyrodna matka myślę - i po co było mi to dziecko? :szok: straszne te myśli ale chyba nie ja jedna się z nimi bije.....:tak:

widze że tu nerwowa atmosfera już - połowa stycznia to każda wsumie może już rodzić :)
ja już naszczęście po wszystkim i..... przez parę ...paaaaare najbliższych lat nie mam zamiaru powtażac tej rozrywki jaką jest poród :tak:;-)
Ja też tak miałam przy pierwszym dziecku, teraz jakoś inaczej, ale hormony szaleją i tak ryczę pięć razy dziennie:cool2:

Ostatnia edycja:
Tysiolek, Ty już masz za sobą to, na co my tu niecierpliwie wyczekujemy :-)

Kubiaczka, chyba masz rację, bo mi się rozstępy zaczęły pokazywać ze zjazdem brzuszka w dół - w dodatku są dokładnie między brzuszkiem a biodrami, ale szczerze powiedziawszy, zwisa mi już to czy je mam czy nie :-D;-)

Dziewczyny, teraz byłaby ładna data 20.01.2010 :-D ciekawe, która się wstrzeli :-);-)

-----------
Dorciaa, chyba kupie sobie ten test tak na wszelki wypadek, żeby mi znowu jakiś kretyn nie wmawiał, że mam sikające upławy...

Gosieek, z tego co kiedyś słyszałam, to antyperspiranty nie przenikają wgłąb ciała, ale nie wiem jak pod kątem zapachu to wygląda-czy maleństwo zaakceptuje.

Gosia, jesteś pewna, że to mokre to nie przez męża? ;-p

Ostatnia edycja:
KUBIACZKA no właśnie M się też pytał u nas w aptekach czy jest coś na spradzanie czy to wody ale nic nie mieli:sorry2:

Ide zajadać się kurczaczkiem oooo:-p

reklama
Ja to bym chciała urodzić w niedzielę a najlepiej rano bo wyszłabym najpóźniej w środę a wtedy mój M siedziałby na urlopie prawie całe 3 tygodnie:-D

A poza tym pod koniec ciąży odkryłam przepyszną sałatkę i teraz jem ją codzienie :)) wystarczy jedno jabłko, jedna mandarynka duża, jeden banan i jedno kiwi oraz sok z cytryny. Na koniec ciężaróweczka do smaku :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry