jestem pewna ;-)ale chyba to jednorazowy wybryk bo znowu susza nastałaGosia, jesteś pewna, że to mokre to nie przez męża? ;-p

co do słodyczy dostałam 3 siatki słodkiego u nas dziś w pracy impreza wiec w domu nadrobię to co tam nie zjem hehe .........już pochłonęłam francuskie z marcepanem w środku , trójkąt coś jak mazurek czekoladowy i bombę rumową
a jeszcze tyle słodkiego mam że do porodu to mi kolejne 5kg przybędzie 
a ja wolę 20 stycznia jakoś nie widzi mi się robić prezentu jednej babci (T - czytać teściowej) no ale w sumie obojętne mi to i co będzie to bedzie byle wszystko ok ;-)za to dziś mój tata ma urodziny i prezentu się nie doczekałJa tam bym sobie darowała 20 stycznia. Znam lepszą datę. 21 i 22 stycznia ładniejsza data. Która robi niespodziankę na dzień babci i dziadka![]()

ja mam 18 imieniny i chyba też niespodzianki nie będzie a znowu mój tata 19 ma imieniny także każdy liczył że w jakąś datę utrafię a tu chyba nic się nie zapowiada ;-)co do tego rękawa do ciast to kup sobie na allegro takie profesjonalne do gastronomi albo w takim sklepie bo te marketowe i inne nic nie warte ja mam takie coś do gastronomi i tylko końcówki się dokupuje osobno ale rękaw "na lata " jak to mówi mój mąż ;-)i używamy do dekoracji tortów garmażerki itd

Tysiolek nie ty pierwsza i nie ostatnia nie miej wyrzutów ja też z 1 dzieckiem nie potrafiłam sobie super poradzić tu boli tam dziecko płacze a i w domu trzeba swoje zrobić ..... ale kwestia dni i nawet na BB znajdziesz wiecej czasu by z nami poplotkować ;-)
u mnie deprechy przedporodowej ciąg dalszy
Także nie jesteś sama
Mam czas do 25, pózniej mam sie stawić na wywołanie
wiec mialam malutka przy sobie wczoraj nas wypuscili