reklama

Styczniówki 2010 !!

dziewczynki czy was też kłuje w pochwie?:confused:boli jak cholera ale to przecież nie skurcze

E: dziewczyny czy już żadna nie trzyma kolejki? Pasibrzuch sprawdziłam listę dzisiaj Twoja kolej!;)

No ja chętna, tylko nie wiem, czy moje dziecko takie zgodne :-D
:-D obudziłam M mówiąc, że może byśmy pożyli dzisiaj trochę? A po 0 min. mówię, że z psem trzeba iść. Oczywiście połączył to, że aha, to o to chodziło z tym pożyciem. A ja, że nie! Że ja seksu chcę! :-D:-D:-D nastąpiła chwila zawieszenia... ;-) biedne te nasze chłopy, taką krzywdę im robimy :-D;-):-D

A co do kłucia, to tak, też mam ale rzadziej niż wcześniej.

reklama
Witam po drzemce, wiecie co zauwarzylam , ze odkad strajkuje czyt nie rodze.To mi wszystko minelo zero skurczy , ja ich nie wypatruje bedzie co ma byc czas mam .Teraz sie objadam frytkami popijajac pepsi i luz.

A ile jej trzeba pić? Spróbuję jutro znaleźć w sklepie..

A co do humorów partnerów.. mogę tylko życzyć cierpliwości.. Mój A. jest absolutnie kochany i dzielnie znosi moje wszelkie humory....

Ja pije 3 razy dziennie po szklaneczce naparu zrobionego z dwóch saszetek- maksymalna ilość:tak: Po tygodniu picia zobaczyłam po raz pierwszy od paru miesięcy swoje kostki:tak: pokrzywa ma właściwości moczopędne i odwadniające, także trzeba zarezerwować w-c i nie pić przed samym snem,bo się nie wyśpicie:-p:-D
ale moja ginka i tak twierdzi, że jestem jeszcze opuchnięta

Jest jeszcze sok z pokrzywy, albo tabletki- ale tego nie próbowałam
-------------

A ja mam kolejny problem, Help, dziś wszystko pod górke
Właśnie sie ogoliłam kremem do depilacji bikini- wcześniej też używałam tego kremu, ale dziś dostałam jakiegoś uczulenia, jestem cała tam napuchnięta i piecze jak ..... nie wiem co, nawet siusiu nie moge zrobić, tylko pod prysznicem z zimną wodą. Jak ja się jutro w szpitalu pokaze:confused::wściekła/y: Co zrobić żeby przeszło?:confused: a na dodatek i tak będe musiała jeszcze zrobić poprawki maszynką, po której zawsze dostaje wysypki:no:

Ostatnia edycja:
andzia76 - masz tantum rosa w domu? myj się za każdym siusianim tym środkiem (dość mocno rozrobionym) i staraj się "przewietrzyć"... powodzenia!
jutro idę na poszukiwania pokrzywy ;)

macy - hehe ja pewnie zostanę jeszcze trochę w drugiej części listy:-D tej "nierozpakowanej":-D

dziewczyny... a gdzie jest Paula?? :cool2::confused::-)

Żeś się Andzia urządziła:baffled:. Mi też tantum rosa przychodzi tylko do głowy, ale z doświadczenia wiem, że wysypka po tym nie zginie, bo takie kremy długo niestety trzymają. I już może maszynką nie poprawiaj, bo się stanu zapalnego nabawisz.

Ivi, ja tam nie wiem, ale czop Tobie odszedł wczoraj, więc raczej po terminie być nie powinnaś. Tego życzę.

edit:
Ivi, w tym śniegu pokrzywy możesz nie znaleźć :-p. Może lepiej do sklepu się wybierz. ;-)

macy - z tym czopem to pewnie jakaś ściema jest i tyle ;-) i czy bezbarwny, czy krwisty, nie oznacza "szybkiego" (1-2 dni) porodu.. No chyba że się mylę, co byłoby fantastyczne;-)

a pokrzyw będę szukać na kolanach śnieg rozgarniając, może to przyspieszy Tymcia?:D

Andzia - aha, jeszcze jedno.. .Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie wszelkie uczulenia intymne (najczęściej na płyny do higieny intymnej;) ) powodują konieczność założenia globulki i to przeciwgrzybicznej, oraz smarowanie się clotrimazolum.. Nie wiem jak u Ciebie jest, ale możesz spróbować od razu posmarować się lekko clotrimazolum, to może szybciej to zejdzie.. Powodzenia :tak:

Hej Mamuśki, dołączam się do tych co się dołują:sorry2: Żebym jeszcze znała powód to by było dobrze, chyba po prostu już jestem tą ciążą zmęczona, ale jakoś końca nie widać :sorry2:Dzisiaj nawet słodycze nie pomagają :sorry2: Plączę się po domu i pochlipuję po kątach, żeby tylko nikt nie zauważył:sorry2:
Andzia, a mi przyszło jeszcze do głowy, że możesz spróbować z Sudocremem, albo z innym kremem na odparzenia dla dzieci:confused:Zaszkodzić nie zaszkodzi na pewno, a spróbować można :tak:
Oj Macy, kurczy się ta lista, a ja gdzieś tam na szarym końcu kolejki jestem :sorry2: Ciekawe czy któraś załapie się na luty, czy wszystkie w styczniu się rozdwoimy:confused:
Na grudniówkach rozsypałam się na początku to pewnie teraz przyjdzie mi się rozsypać na sam koniec :cool2:

reklama
Wróćiliśmy od teściów najadłam się ciasta, czekolady, że chyba zaraz pęknę. Jutro za to będziemy szli do pizzerii, bo strasznie chodzi za mną tortellini zapiekane w sosie serowo-szpinakowym. A jak urodzę to nie wiadomo kiedy sobie zjem. I do tego cola :-D

Dorciaa Kłuje czasami. Szczególnie gdy chodzę. Uczucie jakby mały próbował się wydostać.
Ivi Ja jeszcze zrezygnowałam w domu z wszelkich wynalazków typu skarpetki czy podkolanówki. Bo jednak jakie by nie założyć uciskają, co utrudnia przepływy płynów w organizmie.
Andzia76 próbowałaś napić się wapnia. W końcu polecają pić przy różnych uczuleniach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry