Kaja_10
Fanka BB :)
P.S. ZARAZ sprawdzę czy już są foty Tymka do obejrzenia, bo się doczekać nie mogę!!!
kaja czas suwaczek kochana zmienić bo nas tu w błąd wprowadzasz--- ale mi się dzisiaj oberwie co? uczepiłam się Ciebie jak rzep psiego ogona![]()
Fotki i suwaczek - tak jest! Będzie zrobione

Kaja super że jesteś wyspana
a ja za każdym razem jak się dziś przebudzałam w nocy zastanawiałam sie JAK i CZY łyknęlaś swoją glubulkę/tabletke po podaniu znieczulenia - wniosłaś ją jakoś cichaczem na saleudało sie ?
Dziewczyny - eh nie przeszło mi i to nie jest dolek związany z tym, że jeszcze nie rodze - na to juz nie czekam bo jak się czeka to się dłuzy :--(
Poprostu mam gorsze dni - wszystko mi sie ponakładało w dodatku kochanego teścia wczoraj pożegnałam - poleciał już ... teraz jest w Zurichu i z tamtąd smiga do Szanghaju - wiecie co z jednej strony ...
roxeen - głowa do góry, jeszcze ciut i Borcio będzie na świecie. Musze ci powiedzieć, że graulkę wzięłam chwilkę przed marszem na sale do cięć - chyba zadziałała
kochana roxeen - wowczas rano jak byłam przerażona i mialam wbite juz wenflony i właśnie też cewnik i czulam sie ubezwłasnowolniona i przerażona - pare minut po 8.00 przyszły te sms-y od Borcia do Tymka - naprawdę mnie tak rozczuliły i rozbawiły, że zaraz mi się lepiej zrobiło. Dziękuje

Wiem, że masz już dość ale cierpliwości.... tylko spokój nas moze uratować. Normalnie jakbym mogla to bym wam te granulki podrzucila

Witajcie!! wynika z tego co czytam to mam jakieś cudo- karmiony o 20.00 obudził się o 24.30, następnie o 4 i o 9. A teraz ma mega czkawkę:-)Oczywiście tylko mleczko mamusi
dobrze postępujesz, jeżeli opróżnia obydwie i głodna, to butla, a ja bym nie podawała vit. K, natomiast D3 chyba trzeba, ale o to pytaj pediatry.
Mam nadzieje ze za parę dni będę mogla rozniez pochwalic sie takim wynikiem nocnym. Myśle, ze mamy pozytywne zadatki, Tymek naprawdę sie stara i nie daje mi powodow do niepokoju.
Co do K - bo jak wiecie odmowilam i sczepien i K - jesli w kroplach do podaje sie od 3 tyg zycia dziecka. Akurat lekarz mnie tu pouczyl bo powiedzial ze dla Tymka to wazne jak nie dostal zastrzyku - ale czy bede podawac? Nie wiem - chyba wątpie ale sie zobaczy.

przez głowę mi przeszło, że już rodzę. Zresztą odgłosy wydawałam chyba jakbym rodziła. Miała któraś z Was tak?
do środy dam radę w końcu już jestem tak przeterminowana że to kilka dni nic nie zmieni ;-)
u mnie deprechy przedporodowej ciąg dalszy