reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie:-) ja małej daje jabłko własnej roboty:-) Mymla, mymla i rozpływa się ze szczęścia. Gorzej jak się kończy to jest ryk:tak:
Karoli witamy na pokładzie:-)

reklama
co Wy z tym jabłkiem poważnie?

to poskrobać już? trochę się boję, ale już bym bardzo chciała dać coś innego niż tylko cycuś poza tym muszę jak najszybciej, bo do pracy chcę wrócić więc musimy się na coś przestawić i właśnie dzisiaj kupiłam kaszkę po 4 miesiącu i smoczka do butli specjalnego do kaszki:-) chciałam poczekać do skończenia 4 miecha ale Wy tak z tym jabłuszkiem i mnie już korci ...

Witajcie:-) ja małej daje jabłko własnej roboty:-) Mymla, mymla i rozpływa się ze szczęścia. Gorzej jak się kończy to jest ryk:tak:

Morka pieczone? czy jakie?
Moja cały czas tylko na cycu, ale w sobote chciałabym wyjsc do kina po raz pierwszy od porodu, a moja mała je w dzien co 1,5h, wiec jestem uwiązana:(((
A takie wyjscie to jednak ze 3h sie zejdzie wiec musze pomyslec co by tu wykombinowac. Laktatora nie posiadam, a wiec sciaganie mleka odpada.
Mysle czy nie powiedziec tesciowej zeby jej podała wode z glukozą. Kurde cos musze wymyslic no i wlasnie tez kombinowałam jabłuszko. Cokolwiek zeby sie tylko nie darła bidula ze głodna:(

Obieram kawałeczek jabłuszka , ścieram na tarce i malusieńką ilość chlup do dziubka:tak: Zaczęłam jej najpierw dawać polizac łyżeczkę a dopiero później jabłuszko żeby zobaczyć czy będzie dobrze:tak: Ale jest :) Moja mama też mi tak dawała jak miałam trzy miesiące i żyję. Jeszcze marchewkę muszę spróbować:happy:

Dziewczyny, zastanawiam się czy ściąć włosy (w końcu rok zapuszczania jakby nie było :rofl2:) i wrzuciłam na zamkniętym zdjęcia z krótkimi z czasów uhuhu daaawnych i kiedy konkretnie się imprezowało i aktualne do porównania.
Kurde, zrobiła się ze mnie normalnie mamuśka, taka nudna jak flaki z olejem, nic dziwnego, że chłop też mi się zmienił. Tylko jak wrócić do stanu wcześniejszego?

A czym zageszczasz mleczko???/
Moja curcia zaczeął duzo jesc i mam wrazenie ze dalej sie nie dojada i chciałam jej zagescic?
Sa jakies specjalne zageszczacze????

praparat sie nazywa Nutriton ale nie powoduje on ze dziecko sie szybciej najada tylko ze mleczko jest bardziej geste a w zołądku gestnieje na dobre i dzieciaczek nie ulewa

Pasibrzuch ścinaj hery;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pasibrzuch też się nad tym zastanawiam jak wrócić do stanu z przed?:sorry2: Włosy planuję zrobić dopiero. Ja w ciąży podcięłam i załowałam jak zwykle:baffled: U mnie najgorzej jest z tym chudnięciem:-( Nadal jestem na diecie a waga ani rusz. Już nawet ćwiczę i ciąglę z przed ciąży +6KG:baffled: a już przed ciążą miałam sporo do zrzucenia i mi się teraz niedobrze robi jak patrzę na siebie:-(a w życiu tak się nie pilnowałam:angry:

Morka, ja widzę, że kiedyś byłam bardziej wyluzowana, miałam ten błysk w oku, a teraz stara baba z 10 niepotrzebnymi kilosami, która chodzi po domu i marudzi... No ale póki co odpada imprezowy weekend i pójście do pracy na kacu :-D

emilcia - matko kochana współczuje, to straszne .... życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Karoli - witaj po przerwie, no to miałaś przejścia... na szczęscie już jesteście w domku
golanda - maluszkowi podajemy świeże jabłuszko, myślę, że to ty pierwsza powinnaś podać, to ważny dla was moment; jednak na wyjścia jak chcesz mała przy piersi utrzymać to ściągnij laktaorem i zostaw w lodówce, ja tak robię (robiłam aż 2 razy :szok::-D)
Pasibrzuch i morka - nie narzekać bo ja zacznę... :-) młode babki jesteście, szybko wrócicie do swej linii i będzie ok.
nadineczka z tą kaszką nie przyspieszaj, jak napisane jest po 4 miesiącu to po 4... jeszcze czas.

Swoją drogą mnie też korci już coś podawać.. ale trzeba czekać, jeszcze się nakarmimy łyżeczkami i będziemy sprzątały popyprane itd.. :tak::tak:Ja też zacznę na pewno od jabłuszka.. ale nie wcześniej niż w czerwcu.

reklama
Kaja do swojej dawnej lini to ja wracam już 10lat:-D i nie mogę jej za cholerę znaleźć:-)
Pasibrzuch może niech mąż zostanie z małą a ty się wyrwij na piwko i odstresuj:tak: A błysk w oku napewno masz bo to nie znika:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry