reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow zdrówka dla Was:tak:
Emilia słyszałam o tym, ale jakoś się tym nie przejmuję, przy każdym przewijaniu dokładnie oczyszczam Młodą, więc nie wiem co by musiało nastąpić, żeby te wargi się zrosły;-)
Beti i jak? Potrzebne Ci te namiary czy dodzwoniłaś się na Ursynów?

Kurcze, ale u nas piękna pogoda, aż grzech w domu siedzieć, pewnie ponad 20 stopni to jest, a słoneczko przygrzewa jak na Hawajach :-)
Moje dzieci zamieniły się dzisiaj rolami, Jessi grzeczna jak aniołek, a Oliś jak ta mała torpeda, wszędzie go pełno i tylko patrzy co zbroić :-D

reklama
Ja tak jak macy jeszcze poczekam - mam na to czas --- na razie małej wystarcza mleko więc nie widzę powodu do rozszerzania diety.

Nie znam się ale sporo wyników jest poza granicami normy
A u mnie - białko w moczu i jakieś bakterie

:-) Ja do fryzjera nie idę, to fryzjer przychodzi do mnie ;-) Mam nadzieję, że jeszcze długo nie będę musiała zmienić fryzjerki, bo to jedyna, której ufam. Chodziłam kiedyś do Berendowicza i okazało się, że fryzjerka, która mnie cięła pochodzi z tej samej mieściny co ja, a teraz mieszka kilka kilometrów ode mnie, więc już do Berendowicza nie chodzę :-)

Kacha, to pewnie Ty mi buchnelas slonce, bo u nas deszcz, jak zwykle. :-)
Czechow, a moze te wyniki u malej sa jeszcze takie zle po tym szpitalu? Nie przejmuj sie na zapas. Na pewno wszystko sie ulozy pomyslnie.

Macy na zapas to ja nigdy się nie martwię - nie ma sensu się nakręcać poza tym nie mam na to wpływu teraz - w poniedziałek idziemy do pediatry a jutro najpewniej ktoś do mnie zadzwoni -- jak powiedzą co i jak to podejmiemy odpowiednie kroki.

W szpitalu powiedzieli by zrobić badania po 2 tygodniach zrobiłyśmy po 3 --- ale możliwe że jest związek... poza tym moja wirusówka też mogła na nią wpłynąć

Wiecie co kobiety,czasem podczytuje grudniówki i dzis trafiłam na ich wątek o spotkaniu :tak:Czy nie uwazacie ,ze tez mogłybysmy o czyms takim pomyslec?fajnie by było sie spotkac ,pogadac itp
Napiszcie swoje zdanie na ten temat
czy zakładamy watek na temat takiego spotkania,w celu ustalenia miejsca ,daty itp(mam nadzieje,ze sie grudnióweczki nie pogniewają za zmałpowanie:blink:)

Moim zdaniem pomysł ze spotkaniem jest super!
Pewnie z realizacją byłoby gorzej, ale skoro odbywają sie roznego typu zloty, to czemu styczniówki nie mogłyby sie spotkac!!!!!!
Ja bym chetnie przyjechala:)
Choc pewnie ciezko bedzie sie dogadac co do miejsca.
ALe jestem jak najbardziej za!!
Od razu proponuje wakacje na termin spotkania!Bedzie pieknie ciepło:)mam nadzieje:)

Czechow kurcze uczepiły się Was te choróbska jak rzep psiego ogona. Życzę zdrowia :tak:

Golanda mleka nie trzeba mieć na receptę można je kupić nawet w hipermarkecie.

Paula popieram Podlasie jest przepiękne :-) zapraszam do Puszczy Białowieskiej mieszkam 60 km od więc po spotkaniu zapraszam do mnie na grilla mam podwórko 2200 m2 więc na pewno wszystkie się pomieścimy.

reklama
A więc witajcie pewnie o tej godzinie to już zadnej z Was tu nie zastanę ale ja zawsze dopiero tak późno mam chwilke dla siebie.
U nas dziś była siostra mojego Z z dwójką swoich dzieci i namówiła mnie na wspólny wypad do marketu oczywiście z Antosiem co prawda już dawno sobie taki planowałam ale bałąm się zachowania mojego synka a tu proszę niespodzianka jak usnął w aucie tak dopiero w domu się obudził.
Piszecie o chrzcinach a ja planuje dopiero w wakację bo czekam na ładniejszą pogodę.
No nic idę spać bo za 2 godz cycuchy na wierzch i karmienie

A no dziewczyny napiszcie która po cc dostała juz okres i po jakim czasie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry