reklama

Styczniówki 2010 !!

Melduję, że żyjemy tylko nie miałam netu.
Aktualnie jesteśmy w Siedlcach (dzisiaj dotarłyśmy z Lublina) , normalnie mała podróżniczka się z Polci zrobiła :-D
Cała rodzina w szoku, że Pola taki aniołek. Śmieją się, że karmię ją środkami na uspokojenie :-p

Czechow - Biedulki kurujcie się i zdrówka życzę!
Karmienie - Nie rozumiem czemu wam tak się śpieszy... jeszcze zatęsknicie kiedyś za czasmi gdy sam cycuś/flacha wystarczał/a.
Wargi sromowe - Mi pediatra powiedziała, że trzeba rozchylać przy zmianie pieluchy, dokładnie czyścić wacikiem z wodą (nigdy chusteczkami, bo preparat w którym są nawilżone skleja wargi) i smarować odrobinką kremu np bephantenem (nawilżającym, nie wysuszającym)

reklama
Roxeen jak dzieciaki koleżance dadzą popalić to za okresem zatęskni ;-):-pJeny współczuję Ci tej pracy, logiki szczerze nienawidziłam :-)
Co do spotkania to jestem jak najbardziej za :-) Tyle, że wolałabym poza sezonem wakacyjnym, bo na bilety nie wyrobię :-p
Pumpkin super, że się w końcu odezwałaś :-) No to jak już tak świat zwiedzacie z Polcią to może do Belfastu zawitacie? ;-):-)
Fajnie by było jakby któraś z Was mnie nawiedziła :-D

Kacha_wawa - tak znalazlam namiary i zapisalam sie ale niestety dopiero na maj...;-(
JEZSZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI!!!

Pasibrzuch tak rzokrecilas temat fryzjera ze ja chyba tez pojde a mialam jak najdluzej zapuszzca;-)

Czechow pisz co lekarka powidziala na te wyniki!!!

boze a ja juz chyba jestem przemeczona, ten stres bioderkowy mnie wykancza.walsnie nie kapnelam sie ze dziecko zrobilo kupe i nie wiedzialam o co jej chodzi.az bidna sie rozryczala a ja z nia. boze co za matka ze mnie...

Pomysl spotkaniowy super. mysle ze najsprawiedliwiej bedzies spotkac sie w stolicy;-)

Dzien dober:-)
Padnieta jestem jakbym nie spala w ogole...A przeciez spalam...Musze wlac w siebie hektolitr kawy,zeby sie obudzic bo tu synus zwarty i gotowy zaczepia do zabawy:-) a mamunia ledwo widzi hihi
Milego dnia

Witam się dalej w dołującym nastroju. M miał mieć na noc cały tydzień, od tygodnia wiedział, że dzisiaj chcę iść do gina (wcześnie nie?) i wczoraj wieczorem dzwonię do niego a on mi mówi, że dzisiaj idzie na popołudnie :eek: no załamka normalnie, dobrze że teście nic szczególnego nie mieli zaplanowane i któreś z nich dzisiaj przyjedzie. Ta jego praca mnie wykańcza, mam wrażenie, że zaczęła rządzić naszym życiem i że to my musimy się dopasować do niej. Poprosiłam M, żeby wziął w przyszłym tygodniu tydzień wolnego na remont, a on mi mówi, że w przyszłym tygodniu ma na rano.
Najgorsze, że ja zrobiłam się nerwowa i Emi zaczęła mnie wkurzać tym, że marudzi w nocy, że wierci się przy karmieniu, nie mam ochoty na zabawy z nią, chciałabym ją zostawić samej sobie i wyjść do drugiego pokoju i pożyć trochę dla siebie.

A no dziewczyny napiszcie która po cc dostała juz okres i po jakim czasie.

Ja jeszcze nie dostałam i nie spieszno mi ;-)

Witam się dalej w dołującym nastroju. M miał mieć na noc cały tydzień, od tygodnia wiedział, że dzisiaj chcę iść do gina (wcześnie nie?) i wczoraj wieczorem dzwonię do niego a on mi mówi, że dzisiaj idzie na popołudnie :eek: no załamka normalnie, dobrze że teście nic szczególnego nie mieli zaplanowane i któreś z nich dzisiaj przyjedzie. Ta jego praca mnie wykańcza, mam wrażenie, że zaczęła rządzić naszym życiem i że to my musimy się dopasować do niej. Poprosiłam M, żeby wziął w przyszłym tygodniu tydzień wolnego na remont, a on mi mówi, że w przyszłym tygodniu ma na rano.
Najgorsze, że ja zrobiłam się nerwowa i Emi zaczęła mnie wkurzać tym, że marudzi w nocy, że wierci się przy karmieniu, nie mam ochoty na zabawy z nią, chciałabym ją zostawić samej sobie i wyjść do drugiego pokoju i pożyć trochę dla siebie.

Pasibrzuchu ( swoja droga tak nazywamy naszego synka hihi) koniecznie pogadaj z mezem i znajdz czas dla siebie!A jesli nie z mezem to poprosc kogos innego zeby posiedzial z Emi i idz...gdziekolwiek,przed siebie,albo do perfumerii,albo do kosmetyczki....Zrob cos dla siebie. Nie jestes tylko mama..jestes przede wszystkim czlowiekiem!

Pasibrzuchu ( swoja droga tak nazywamy naszego synka hihi) koniecznie pogadaj z mezem i znajdz czas dla siebie!A jesli nie z mezem to poprosc kogos innego zeby posiedzial z Emi i idz...gdziekolwiek,przed siebie,albo do perfumerii,albo do kosmetyczki....Zrob cos dla siebie. Nie jestes tylko mama..jestes przede wszystkim czlowiekiem!
Rozmawiałam, powiedział, że albo będzie robił nadgodziny, albo wcale ich nie będzie miał :-( a z firmy sobie dzwonią zawsze w tym samym dniu, że ma przyjść wcześniej, no i przykro mu, że on się stara, a ja mam pretensje. Ale jakbym chciała być samotną matką, to bym za mąż nie wychodziła :wściekła/y:

Rozmawiałam, powiedział, że albo będzie robił nadgodziny, albo wcale ich nie będzie miał :-( a z firmy sobie dzwonią zawsze w tym samym dniu, że ma przyjść wcześniej, no i przykro mu, że on się stara, a ja mam pretensje. Ale jakbym chciała być samotną matką, to bym za mąż nie wychodziła :wściekła/y:

To,ze sie stara jest pewne w koncu ma na utrzymaniu rodzine...ale kurde niech sie zastanowi nad tym,ze jest tez TATA...Kiedys go coreczka nie pozna,jak bedzie tyle czasu poswiecal pracy....

justys85, ja miałam cc 13.01 a pierwszy okres dostałam 31.02, a teraz już jestem w czasie drugiego i ten trwa już 9 dni, masakra jakaś. Pytałam się gina i on powiedział że to bardzo indywidualna sprawa po jakim czasie która dostaje.

Pasibrzuch, ja tez tak czasem mam jak jestem przemęczona i nie ma mi kto pomóc. Wtedy wkurzam się na wszystko i mały też mnie denerwuje, a jak się już opamiętam to płaczę że jestm taka okropna matką :(

Nie wiem czy pamiętacie ale we wtorek byłam z małym u lekarza bo trochę kaszlał. od wtorkowego popołudnia robię mu inhalacje i kaszle już mniej, ale tn kaszel zrobił się taki jakby odrywajacy się; to dobrze? Wydaje mi się, że tak, ale chcę zapytać mamy bardziej doświadczone. Wydaje mi się tak dlatego, że sama jestem tez chora i strasznie kaszlałam a od wtorku biorę antybiotyki i kaszel jest już mniejszy i taki odrywający się, no i nie jest juz taki uciążliwy. Trochę chaotycznie to opisałam ale mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi :)

reklama
cześć mamuśki!! ja dziś wreszcie żyję bo syn dał mi pospać.. pozdrawiam gorąco!!:)

co do spotkania - ja cały czas pamiętam że Macy i Kaja mają mnie nawiedzić latem:)))) i nie mogę się tego doczekać!!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry