Klara M
Fanka BB :)
Witajcie!
Zżarło mi posta- brrr....
E:
już nie mam siły wszystkiego od nowa pisać - wybaczcie....
Napisze tylko że dziś nocka nieprzespana, C. zafundował pobudkę o 0:00 trzeba było mu 2,5 godz smoka trzymać, już czułam pismo nosem i wzięłam go do nas.. no może z 30 min spokojnie przespał w tym czasie, w pozostałym się rzucał- tzn. wierzgał nóżkami, rączkami, ale oczy zamknięte..... o 2:30 dostał jeść, ale też nie bardzo miał ochotę na spokojny sen, znów rzucanie i tak do 7-dmej....ehhhh....
to nie w jego stylu...
ale po 7dmej, po karmieniu, poszła kupa, niby bez trudu, ale może to ona go męczyła- 2 dni już jej nie było.
W ogóle zrobił mało więc pewnie dziś dzień pod znakiem kup.
Czehow - trzymam kciuki za poprawę wyników!!!!!!!!!!!
Paula- za przygotowania do ślubu też trzymam!!!!
i przyznać muszę że macy- chyba Twój erotyczny sen mnie rozbił i rozbroił
ehhhhhhhhh
Wiecej nie mam siły pisać od nowa więc wybaczcie.
Zżarło mi posta- brrr....
E:
już nie mam siły wszystkiego od nowa pisać - wybaczcie....
Napisze tylko że dziś nocka nieprzespana, C. zafundował pobudkę o 0:00 trzeba było mu 2,5 godz smoka trzymać, już czułam pismo nosem i wzięłam go do nas.. no może z 30 min spokojnie przespał w tym czasie, w pozostałym się rzucał- tzn. wierzgał nóżkami, rączkami, ale oczy zamknięte..... o 2:30 dostał jeść, ale też nie bardzo miał ochotę na spokojny sen, znów rzucanie i tak do 7-dmej....ehhhh....
to nie w jego stylu...
ale po 7dmej, po karmieniu, poszła kupa, niby bez trudu, ale może to ona go męczyła- 2 dni już jej nie było.
W ogóle zrobił mało więc pewnie dziś dzień pod znakiem kup.
Czehow - trzymam kciuki za poprawę wyników!!!!!!!!!!!
Paula- za przygotowania do ślubu też trzymam!!!!
i przyznać muszę że macy- chyba Twój erotyczny sen mnie rozbił i rozbroił
Wiecej nie mam siły pisać od nowa więc wybaczcie.
Ostatnia edycja:

Dzis ide poszukac jakiegos, mam w swojej kamienicy zakład kosmetyczny z fryzjerem, moze tam zagadam
moze dzis zdaze wieczorem wyskoczyc, ale watpie, a juz 3 miesiace po porodzie