reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
WITAM:-)
Co do spotkania. Pewnie nie uda nam sie zgrac miejsca, ktore byloby odpowiednie dla wszystkich. Mi najbardziej odpowiada Pomorze, okolice Gdanska. Z dwojka dzieci, bez samochodu nie wyobrazam sobie podrozowac po calej Polsce. Zostawic malego dziadkom mozna, ale malutka musi juz byc ze mna.
ja jak najbardziej chętna:-)ale właśnie miejsce ech dalej niż na pomorzu M mnie nie zawiezie:-(powodów jest wiele dlatego polecam Pomorze i wtedy na bank uda mi się być na spotkaniu stycznówek :tak:

Hello,

Tysiolek
- mówisz, że jeszcze trzy tyg karmisz bo slub…. Zacznij dzis odciągać pokarm i mrozić to tak dziennie zapasową jedną porcje ściągniesz czyli ok. 20 porcji. Czyli to starczy dla maleństwa na 3 dni (wesele - pojeść i popić), po 2 dniach organizm oczyszcza się z tego co wypił i zjadł i mozesz wrócic do karmienia mleczkiem. Tylko przez te 3 dni byś musiała jechać na laktatorze też i wylewać.
A najprościej to przez te 3 dni sztuczne podawaj i laktatorem cyce odciągaj i potem wróć. Oczywiście jeśli tylko chcesz ;-)

Policzyłam, że od urodzenia Stasia karmiłam go ok 270 razy !!!!!!, a jeszcze drugie tyle przede mną
;-)

pasibrzuszku
- poproś teściową o posiedzenie z dzidzi, przy okazji może nakładzie do głowy synkowi to i owo. 2w1.

Siedzę i zastanawiam się czy wyjść na dwór na spacer? Stasiu wczoraj był na sczepieniu, dziś jest lekko marudny i ma 37,5 st gorączki. Niby nie gorączka, ale jest inny i inaczej sie trochę zachowuje. Na dworze pochmurno ale ciepło bo 17 st.

Co do spotkania to... proponuję Warszawę - prawie środek Polski, zazwyczaj kazdy tu kogos ma i ma się gdzie zatrzymać. Proponuję maj-czerwiec, bo już będzie ciepło i pięknie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My będziemy od 21 czerwca do 2 lipca w Darłowie.

Jesteśmy właśnie po spacerku, na dworze jest cudnie, choć lekko wieje. Znalazłam zaciszne,słoneczne miejsce Maksiu spał, a ja czytałam sobie gazetkę "Dziecko"

Dębki bardzo mi się podobają, dwa lata temu była niedaleko, bo w Białogórze i jeszcze tam kiedyś zawitam.

Ostatnia edycja:
No i my tez zaliczyłysmy 1 spacerek, czekam na męża, zostanie z Agatka, a ja lece na rower z Paulinka:-)

Odwiedziły nas dzis tez Pasibrzuch z Emilka:-) Jaka ta mała kochana, odrazu zlapala Agatke za reke i puscic nie chciała:-D zaraz wstawie jakas fote!

I mamy nowy plan, musze naprawic swój rower (bo ja jeżdze na rowerze męża) i Pasibrzuch go dostanie i bedzie z nami jezdzic:-)

No i ... jutro ide do tej samej fryzjerki co Pasibrzuch, ciekawe co z nami zrobi:-D

Pasibrzuch No i wychodz z Asiowo. Od tej babki bije pozytywna energia. :-) Ja ja chyba tez przygarne na jakis czas. ;-)

:-D Dziewczyny, uwazajcie, bo nie mamy sprecyzowanych planów na wakacje:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My będziemy od 21 czerwca do 2 lipca w Darłowie.
Dębki bardzo mi się podobają, dwa lata temu była niedaleko, bo w Białogórze i jeszcze tam kiedyś zawitam.
Kochana, do Bialogory to ja w dziecinstwie na lody rowerem jezdzilam. :-D
Odwiedziły nas dzis tez Pasibrzuch z Emilka:-) Jaka ta mała kochana, odrazu zlapala Agatke za reke i puscic nie chciała:-D zaraz wstawie jakas fote!
:-D Dziewczyny, uwazajcie, bo nie mamy sprecyzowanych planów na wakacje:-p:-D
Asiowo, miejsca u nas malo, ale od biedy namiot w ogrodzie mozna postawic. :-D Dobrze, ze sie zajelas Pasibrzuchem. Jej to sie taki kop pozytywnej energii przyda.

A my wlasnie z dluugiego spaceru. Bylo cudownie. Jest tak cieplo, ze mala golymi stopami swiecila. W koncu nie pada! :-D

Dzis jest pieknie. Rok temu nie padalo od marca do lipca. :szok: A teraz jak na zlosc. Ale trzeba przyznac, ze jak jest juz cieplo, to na calego. A Ty wrzucaj te fotki ze spaceru, bom ciekawa. :-D

reklama
Zazdroszczę Wam Asiowo, że się tak spotykacie :) Na pewno to pomoże Pasibrzuchowi złapać trochę pozytywnej energii. Fajnie tak pogadać na wspólne tematy. Moje kolezanki nie mają dzieci i teraz nie spotykam się z nimi prawie wcale. Ja chodze na spacerki jak one są w pracy a one na piwko jak ja już śpię :)
Pokazuj te fotki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry