Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak najbardziej chętna:-)ale właśnie miejsce ech dalej niż na pomorzu M mnie nie zawiezie:-(powodów jest wiele dlatego polecam Pomorze i wtedy na bank uda mi się być na spotkaniu stycznówekCo do spotkania. Pewnie nie uda nam sie zgrac miejsca, ktore byloby odpowiednie dla wszystkich. Mi najbardziej odpowiada Pomorze, okolice Gdanska. Z dwojka dzieci, bez samochodu nie wyobrazam sobie podrozowac po calej Polsce. Zostawic malego dziadkom mozna, ale malutka musi juz byc ze mna.

zaraz wstawie jakas fote!
Pasibrzuch No i wychodz z Asiowo. Od tej babki bije pozytywna energia. :-) Ja ja chyba tez przygarne na jakis czas. ;-)
Dziewczyny, uwazajcie, bo nie mamy sprecyzowanych planów na wakacje

Kochana, do Bialogory to ja w dziecinstwie na lody rowerem jezdzilam.My będziemy od 21 czerwca do 2 lipca w Darłowie.
Dębki bardzo mi się podobają, dwa lata temu była niedaleko, bo w Białogórze i jeszcze tam kiedyś zawitam.

Asiowo, miejsca u nas malo, ale od biedy namiot w ogrodzie mozna postawic.Odwiedziły nas dzis tez Pasibrzuch z Emilka:-) Jaka ta mała kochana, odrazu zlapala Agatke za reke i puscic nie chciałazaraz wstawie jakas fote!
Dziewczyny, uwazajcie, bo nie mamy sprecyzowanych planów na wakacje
![]()
Dobrze, ze sie zajelas Pasibrzuchem. Jej to sie taki kop pozytywnej energii przyda. 
Asiowo, miejsca u nas malo, ale od biedy namiot w ogrodzie mozna postawic.![]()