Minnie1
Fanka BB :)
Witajcie
Dziecie chrapie (doslownie!), wiec zagladam na chwilke
W temacie dolow to ja pewnie bije wszelkie rekordy, ale staram sie nie uzalac na soba... ciezko jest, jak mozna liczyc tylko na siebie. No ale kto sie zajmie tym wrzaszczkiem, jak nie ja?
No i u mnie w domu podobnie... od rana do nocy praca albo fuchy :-( Nie wiem jak skoncze studia.
Pasibrzuch - ja bym zdecydowanie zagaila do tesciowej, czy by sie wnuczka nie zajela, na pewno sprawi to jej przyjemnosc. A maz jak taki zaorany, to tez pewnie nie ma sily ani cierpliwosci do dziecka...
Moze mi sie uda zrobic obiad, poki spi, to zjem o przyzwoitej porze :-)
Dlatego uciekam
Milego popoludnia
Dziecie chrapie (doslownie!), wiec zagladam na chwilke
W temacie dolow to ja pewnie bije wszelkie rekordy, ale staram sie nie uzalac na soba... ciezko jest, jak mozna liczyc tylko na siebie. No ale kto sie zajmie tym wrzaszczkiem, jak nie ja?
No i u mnie w domu podobnie... od rana do nocy praca albo fuchy :-( Nie wiem jak skoncze studia.
Pasibrzuch - ja bym zdecydowanie zagaila do tesciowej, czy by sie wnuczka nie zajela, na pewno sprawi to jej przyjemnosc. A maz jak taki zaorany, to tez pewnie nie ma sily ani cierpliwosci do dziecka...
Moze mi sie uda zrobic obiad, poki spi, to zjem o przyzwoitej porze :-)
Dlatego uciekam
Milego popoludnia
śmiać mi się chciało z tego szoku w oczach na początku, a potem łapka w łapkę i hura! 
Wszystko pieknie sie zagoiło, zadnych infekcji, itd... sama była w szoku;-) i super. Dała mi piguły Azalia i nie wiem czy je brac, nie chciałam brac zadnych hormonów dopoki karmię, ale czytam ulotki i w necie, itd... i zaczynam sie przekonywac. Piszą tez, ze po nich sie nie tyje, ciekawe ile w tym prawdy, miała któras z nimi do czynienia?!