reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie

Dziecie chrapie (doslownie!), wiec zagladam na chwilke

W temacie dolow to ja pewnie bije wszelkie rekordy, ale staram sie nie uzalac na soba... ciezko jest, jak mozna liczyc tylko na siebie. No ale kto sie zajmie tym wrzaszczkiem, jak nie ja?
No i u mnie w domu podobnie... od rana do nocy praca albo fuchy :-( Nie wiem jak skoncze studia.

Pasibrzuch - ja bym zdecydowanie zagaila do tesciowej, czy by sie wnuczka nie zajela, na pewno sprawi to jej przyjemnosc. A maz jak taki zaorany, to tez pewnie nie ma sily ani cierpliwosci do dziecka...

Moze mi sie uda zrobic obiad, poki spi, to zjem o przyzwoitej porze :-)
Dlatego uciekam

Milego popoludnia

reklama
dziewczyny z Wawki a moze ktoras jest z mokotowa?bo ja na tych samotnych spacerkach dostaje tzw."pier...";-)

ps. no właśnie co z yol_a???

Jolcia musze pomyslec co do tego karmienia - tylko powiedz mi jak mi sie udaje mało co ostatnio laktatorem sćiagnąc to czy po trzech dniachnie zwolni mi ise na maxa laktacja? pewnie i tak niemozliwe już będzie wrócienie do karmienia tylko cyckiem.... musze pomyślec co zrobić z tym fantem...ale dziękuje za rade :-)

dormark a ja mam do Ciebie pytanie - słyszłam ze znasz ise na tych sprawach - chciała bym się bybrac na 2-3 takie zabiegi czy one coś dają? bo tu niby bardzo zachwalają je - a mało nie kosztują Power Slim Studio - to nibysię spaceruje w jakiejś maszynie w podczerwieni i przy jednym zabiegu może zniknąc nawet 3 cm z obwody :szok: Studio Pięknego Ciała

no nic ide robić Małżonowi kolacje bo on usypia malude :)

aha i podróż po garnitury udana - mamy garniaka dla małżona jak i dla tatuśka :) oba bardzo fajne - Małżon ma taki na jeden guzik, cienki czarny krawacik, spineczki na mankietach - fajnie !!! ciekawe jak ja bede w sukience wyglądała - jutro jade mierzyć :)

Witam się wieczornie. Dziękuję Wam Kochane za wsparcie! Jutro musi być lepiej.

Byłam u ginki, jest ok, tylko po tych macankach personelu w szpitalu mam jakiś stan zapalny, dostałam super drogie leki, ale ważne żeby się wyleczyć. No i najważniejsze - mogę ćwiczyć! Więc od jutra brzuszki, bo dzisiaj jestem dętka i zaraz idę się prysznicować i spać.

Jak już pisała Asiowo, nasze małe się zafunfelowały :-D śmiać mi się chciało z tego szoku w oczach na początku, a potem łapka w łapkę i hura! :-D I Emi taka zdziwiona, że mama ma na rękach jakąś inną dzidzię :-)

Mała została w czasie mojej nieobecności ładnie wybawiona przez dziadka, tylko zapomniałam mu powiedzieć, że tak 2 godzinki po karmieniu trzeba położyć ją do łóżeczka i choć brak snu jej nie przeszkadzał, to tak przed 19.00 nagle włączyła się syrena. Ale cycuś opanował sytuację i mała zasnęła w ciągu 2 minut, więc olewam kąpiel, niech śpi, a poza tym nie chce mi się jej kąpać ;-)

Kurcze, nie wiem czemu ona tak się wierci w nocy? Już daję jej przed snem Espumisan, potem w środku nocy też, ale dalej coś jej nie daje spać :-( no i czy macie czasami w kupkach takie glutki? Nie wiem, czy mam się martwić, czy to normalne?

Paibrzuch chyba Kama pisała o takich sezamkach w kupie po pepti..... ja tam moze cos ostatnio widziałam ale pewna nie jestem....

A co do doła- ja sie nie wypowiadam bo ja kocham C nad życie ale czasem mam dosc rowniez bo mam wrazenie ze sobie nie radze..... ledwie mam czas do wc wyjsc...o innych rzeczach nie wspominajac, obiady jak sa to niewyszukane i to szybko robione w ciagu 30min kiedy mlody po spacerze sie wietrzy... na forum tez nie mam czasu :(

Tysiolek, nie sadze, zeby po trzech dniach laktacja sie zatrzymala. Produkcja na pewno bedzie troche mniejsza, ale bedziesz dzialala przeciez laktatorem. Ja mlodego urodzilam i weekendowo robilam jeszcze studia podyplomowe - zajecia od rana do wieczora. Mleko sciagalam wieczorem (myslalam, ze mi cycki wybuchna czasami), mlodego karmilam tylko w nocy i tak co dwa tygodnie. Nie bylo wiekszych problemow z mlekiem. Tobie sie tez uda. Ciesze sie, ze zakupy udane. Jutro zdaj relacje z przymiarki. :tak:

Kochana jak mam byc szczera to lepiej zainwestuj te pieniadze w fitnes club bedziesz miala wiecej porzytku .Jedyne coo dziala to enemologi ale tez nie na chudniecie tylko na ujedrnienie ciala i pomaga pozbyc sie celullitisu.Moja Mia juz spi niestety Nicol jeszcze nie ale mam nadzieje , ze zaraz tez padnie.

Paulinka padła godzine temu, Agatka zasypia wiec tez spokój w domu:tak:P. poszedł grać w piłę... a niech idzie, pozniej nie bedzie miał pretensji jak ja bede wychodzic:-D

Ja dostałam "kopniaka" motywującego od Pasibrzucha i tez poleciałam do ginki. Nic nie stwierdziła:-pWszystko pieknie sie zagoiło, zadnych infekcji, itd... sama była w szoku;-) i super. Dała mi piguły Azalia i nie wiem czy je brac, nie chciałam brac zadnych hormonów dopoki karmię, ale czytam ulotki i w necie, itd... i zaczynam sie przekonywac. Piszą tez, ze po nich sie nie tyje, ciekawe ile w tym prawdy, miała któras z nimi do czynienia?!

No i na rower tez z Paulinka wyskoczyłam:-)Fajnie było...
P. poszedł z dziewczynkami na spacer jak szłam do ginki i musiał z Agatka na rekach chodzic na placu zabaw:-D ale poradził sobie... przynajmniej juz wie, co to znaczy chodzic samemu z 2 maluchów na dwór, to nie jest takie proste. i tak miał łatwiej, bo je ubrałam i zniosłam mu 1 na dół z po schodach... ja nie mam takiej pomocy.

A jutro tesciowa urwie sie z pracy, zebym mogła pojechac obciac włosy:-) i jeszcze mi auto pozyczy, bo P. dalej musi jezdzic prywatnym, przez nasza polską biurokracje auto słuzbowe bedzie stac w warsztacie jeszcze conajmniej 2 tyg:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry