G
gość 574
Gość
witam!
Ale jesienna pogoda - brrrr
chyba jakoś źle sie ułożyłam w nocy, bo mnie ramię boli
coś czuję, ze do kitu dzień będzie;-)
ASIAX: no rzeczywiście się napracowałaś hihi - zdrówka dla Mikiego!
Jola: milego prasowania- ja wczoraj 2h prasowałam, aż dziecko sie zlitowało nade mną i zaczęło marudzić, że sie nudzi na macie i miałam powód, by zakończyć;-)
Klara: no to doczekałas się w końcu mama od synka - super
u nas Miśka też siada jak tylko na płaskim nie leży, a jak nie może to nogami wali tak w podłogę, że się zastanawiam co na to sąsiedzi
Nadineczka: skąd ja znam łapanie zabawek z karuzelki - zastanawiam sie kiedy ta moja psujka to uszkodzi
Dorciaa: litości nie masz nad tymi co o morzu to na razie jedynie marzą:-(
Pasibrzuch: kurczaki zrobiłam ten sam błąd - i teraz 74 jest dobre i a prawie nie mam tego rozmiaru body i spiochów do spania i chyba nakupuje już większe tzn. 80 i niech chodzi w większych - tak zrobiłam ze spodenkami i kupiłam w rozmiarze na 9-12 mies. ciut długaśne, ale i tak macha nogami więc sie zawijają i jest OK.
słoneczka nam życzę, bo nie cierpię siedziec cały dzień w domu
Ale jesienna pogoda - brrrr
chyba jakoś źle sie ułożyłam w nocy, bo mnie ramię boli
coś czuję, ze do kitu dzień będzie;-)ASIAX: no rzeczywiście się napracowałaś hihi - zdrówka dla Mikiego!
Jola: milego prasowania- ja wczoraj 2h prasowałam, aż dziecko sie zlitowało nade mną i zaczęło marudzić, że sie nudzi na macie i miałam powód, by zakończyć;-)
Klara: no to doczekałas się w końcu mama od synka - super
u nas Miśka też siada jak tylko na płaskim nie leży, a jak nie może to nogami wali tak w podłogę, że się zastanawiam co na to sąsiedzi
Nadineczka: skąd ja znam łapanie zabawek z karuzelki - zastanawiam sie kiedy ta moja psujka to uszkodzi

Dorciaa: litości nie masz nad tymi co o morzu to na razie jedynie marzą:-(
Pasibrzuch: kurczaki zrobiłam ten sam błąd - i teraz 74 jest dobre i a prawie nie mam tego rozmiaru body i spiochów do spania i chyba nakupuje już większe tzn. 80 i niech chodzi w większych - tak zrobiłam ze spodenkami i kupiłam w rozmiarze na 9-12 mies. ciut długaśne, ale i tak macha nogami więc sie zawijają i jest OK.
słoneczka nam życzę, bo nie cierpię siedziec cały dzień w domu

Bunia chrapie ( dosłownie) już drugi raz dzisiaj