reklama

Styczniówki 2010 !!

witam!

Ale jesienna pogoda - brrrr
chyba jakoś źle sie ułożyłam w nocy, bo mnie ramię boli:eek: coś czuję, ze do kitu dzień będzie;-)

ASIAX: no rzeczywiście się napracowałaś hihi - zdrówka dla Mikiego!
Jola: milego prasowania- ja wczoraj 2h prasowałam, aż dziecko sie zlitowało nade mną i zaczęło marudzić, że sie nudzi na macie i miałam powód, by zakończyć;-)
Klara: no to doczekałas się w końcu mama od synka - super:tak:u nas Miśka też siada jak tylko na płaskim nie leży, a jak nie może to nogami wali tak w podłogę, że się zastanawiam co na to sąsiedzi:eek:
Nadineczka: skąd ja znam łapanie zabawek z karuzelki - zastanawiam sie kiedy ta moja psujka to uszkodzi:-p
Dorciaa: litości nie masz nad tymi co o morzu to na razie jedynie marzą:-(
Pasibrzuch: kurczaki zrobiłam ten sam błąd - i teraz 74 jest dobre i a prawie nie mam tego rozmiaru body i spiochów do spania i chyba nakupuje już większe tzn. 80 i niech chodzi w większych - tak zrobiłam ze spodenkami i kupiłam w rozmiarze na 9-12 mies. ciut długaśne, ale i tak macha nogami więc sie zawijają i jest OK.

słoneczka nam życzę, bo nie cierpię siedziec cały dzień w domu:eek:

reklama
Witojcie hej:-)
Asiax dużo zdrówka dla malucha:tak:Wiecie co ja nie wiem co to z tymi oczkami , ostatnio w aptece babeczka wchodzi z małą i ta takie oko spuchnięte jak nie wiem, na poczcie też widziałam następnę dziecię:-(
U nas pada także dzisiaj raczej nie natrzaskamy km:no: Bunia chrapie ( dosłownie) już drugi raz dzisiaj:tak:

Witam sie i ja

U nas pogoda niezła, chociaż się zachmurzyło przed chwilą:-(

Ja nie wiem co jest z moim dzieckiem , ale ona budzi sie w nocy cześciej niż była malutka:szok:
Nawet po kąpaniu wstaje po 3 godzinach :szok:
Jak skączy pół roczku bedę musiała eksperymentowac z wodą i takimi róznymi chyba, no bo ja się wogóle nie wysypiam:no:

klara moja nawija cały dzien, ale mama nie chce mówić:no: zazdroszczę

Asiax zdrówka dla małego

Trochę posprzątałam i zmykamy na spacerek, korzystać z pogody

Mój nawet nie zdąży wszystkich swoich 74 założyć - nawet nie piorę i metek nie odrywam z części ;-) - będzie na prezenty ;-)

A co do ciuszków ja załamuję ręce. Rośnie na potęgę z czego się oczywiście cieszę ale 80 już dawno za małe , 86 jako tako. Niby takie rozmiary a przecieź dziecko nawet nie ma pełnych 80cm więc spokojnie 80 powinno być dobre. Nie wiem jak oni te ubranka robią:( Ja już obcinam nogawki w piżamkach, bo w jeden tydzień dobra a na drugi mała:( Nie wyrobiłam z kupowaniem. Tatuś jej kiedyś kupił na lato takie ładne rampersy roz. 80 i ledwo włazi , odpinają się w kroku:(

Tysiolek gratki !

Malwina mój też ostatnio coś sie budzi :/

Karuzelę ja mam z misiami jeszcze nie nakręcę a już zabawek na niej nie ma a mały w śmiech :eek:

co do ubranek to ja właśnie wczoraj połowę odwaliłam rosną dzieci jak na drożdżach :tak:

fajnie że z uszkiem Agatki lepiej :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry