reklama

Styczniówki 2010 !!

Pasi pewnie kup większe one tak naprawdę chwilę będą ciut za duże ja mam bodów na 86 na lato jeszcze dwa tygodnie i ubieram, co mają mu się jajka kisić:D
a teraz zmykam na spaceros poranny dziś kierunek molo przy plaży, nie bić!:D

reklama
hej laseczki

u mnie leje,leje i jeszcze raz leje. mamy spacerek dzisiaj z glowy;-(

mi juz tez malo ciuszkow zostalo a tyle nadostawalam, duzo sie zmarnowalo (tzn nie noszone bylo) przez aparat.teraz wyszukuje po promocjach lub lumpeksach;-)

Klara moja tez ryczy jak jej sie nie uda usiasc.wkurza sie niesamowicie. do tego kazdza zabawka jest dobra na chwile. juz pomyslow mi brak.a dzis to chyba zwariujejmy w domu bo deszcz leje d rana i chyba przestac nie zamierza.

Asiax to faktycznie sie napracowalas hihi

DZIEN DOBRY:-)
Pasi pewnie kup większe one tak naprawdę chwilę będą ciut za duże ja mam bodów na 86 na lato jeszcze dwa tygodnie i ubieram, co mają mu się jajka kisić:D
a teraz zmykam na spaceros poranny dziś kierunek molo przy plaży, nie bić!:D
hmm a nad jakim molo w Sopocie?bo jak tak to nie ma rady jak trzeba się spotkać:-)
Przeprowadziłam dochodzenie i doszłam do tego, że oczko spuchło Agatce po raz pierwszy 11 maja, na basenie byliśmy 29 maja, więc jeśli wtedy to oczko było związane z gronkowcem, to nie była to wina basenu.
Ech, w piątek idę do lekarki, wolę dmuchać na zimne.
kurcze to wtedy przy porodzie jak piszecie musiała cos załapać:-(a miała ASIOWO to paskudztwo(kurcze zapomniałam jak to się zwie ale robi się pod koniec ciaży niektóre kobitki robiły z was)i może to od tego:confused:

To jest śmiech na sali, żeby matka musiała spać przy dziecku na podłodze...No ale na sza służba zdrowia... Żenada po prostu.
:-(:-(:-(a moja siostra musiała wykupić łóżko za 200 zł tygodniowo gdzie oczywiście jedzenie sama sobie musi fundować:dry:

Witam :tak:

Klara my już śmigamy w parasolce na płasko w końcu mogę wózek normalnie po schodach znieść i w sklepie między regałami się mieszczę ;-)
brawa dla C za pierwsze słowo mama :-D

chyba nikt nie ma nowych wieści od Asiowo ?:confused:

Ale mam lenia dziś idę robić obiad bo znowu wodę wstawiłam i wyparuje zanim tyłek ruszę:sorry:

No już wróciliśmy, Miki przeziębiony, gil do pasa i czerwone gardło, na szczęście w oskrzelach czysto, więc cebion, sól morska i syropek, po 5 dniach na kontrolę i dostałam zwolnienie do 2 lipca, a co do opuchlizny na oczku to nie wiadomo, śladu po ukąszeniu brak i sporo się zmniejszyła więc myślę że sobie w nocy zatarł.
Dopiero doczytałam o Agatce i się przestraszyłam, ale gdyby u nas był gronkowiec to chyba opuchlizna sama by nie schodziła?
Moja ciotka ma gronkowca i zaraziła męża i 3 dzieci, mieszka z nimi moja babcia, ona nic nie wie czy się zaraziła czy nie, ale przez 2 dni miała kontakt z Mikołajem, więc się trochę cykam.

Asiowo - zdrówka dla Agatki wytrwałości dla Ciebie!

Lekarka zauważyła że górne jedynki się już przebiły, jestem na nią zła, bo to ja powinnam je zauważyć:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.
Ja dzis kursowalam kilka razy w nocy do Olka smoka mu zapodac, jakis niespokojny byl:sorry2:
Mysle caly czas o Agatce, mam nadzieje ze wkoncu ja wylecza:eek:
My z Olusiem siedzimy dzis z zacisnietymi lapkami bo kuzynka moja prace magisterska broni:-)
Milego dnia, lece prasowac

reklama
Witam

Przepraszam babeczki, ze sie tak malo udzielam, ale dziecie mnie wykancza... Wczoraj pobil swoj rekord, usnal po 3,5 godziny usypiania wymeczony placzem, myslalam ze bedzie odsypial i chociaz lepiej w nocy pospi, a tu zonk... pobudka o 7.30 i mega maruda. Na pewno to nie zuby, bo pediatra mowil, ze nic nie widac.

I ja dolaczam sie z zyczeniami zdrowka dla Agatki Asiowo. Biedna malutka :-(

Asiax - zdrowka dla Mikiego i gratuluje zabkow

Klara - Cyprianek zdolniacha, juz wie kogo wolac :tak: i wie jak. gratuluje!

Milego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry