F
Fiołek2010
Gość
TYSIOLEK-GRATULEJSZYN!!!!
ale dzis paskudnie,depresyjna pogoda brrrr.juz nie wiem co za zabawy wymyslac dziecku
ale dzis paskudnie,depresyjna pogoda brrrr.juz nie wiem co za zabawy wymyslac dziecku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tysi: zdolniacho jedna - myk myk i już pani mgr i to inż! GRATULACJE!!!!!!
I cieszę się, że u Agatki lepiej!
Jola7777: ja tak mialam z tymi numerami od 56 do 68 - nie zdażyłam wyprac i rozmetkowac a już za małe..więc przestałam kupować tyle i teraz stanęłyśmy na 74 i ciuszków mi małowięc zaczęlam sie towarowa na 80 i mam cicha nadzieję, ze chociaz całe lato na tym przetrwamy. Eeee a na jakim rozmiarze dzieci nam przystopuja trochę?? Kto ma starsze dziecko i coś podpowie?
Aaaa morka Bunia nie wyglądac na rozmiar 86 oj nie wyglądać. Ty mamusia coś musisz kręcić, oj kręcić;P
juuuuhuuuuuuuuuuuuuu obroniłam się !!!
Jestem oficjalnie magistrem inzynierem z oceną końcowa 4 :d :d :d
cieszę się ze coraz lepiejod Asiowo info
"Wynik wczorajszego posiewu za kila dni ale wg lekarki uszko Agatki juz lepsze "

TY ZDOLNIACHO JEDNA GRATULACJE!!!juuuuhuuuuuuuuuuuuuu obroniłam się !!!
jestem oficjalnie magistrem inzynierem z oceną końcowa 4![]()
![]()
![]()

zdrówka zdrówka!!!może przebadaj go?GRATULACJE ZĄBALKÓW:-)No już wróciliśmy, Miki przeziębiony, gil do pasa i czerwone gardło, na szczęście w oskrzelach czysto, więc cebion, sól morska i syropek, po 5 dniach na kontrolę i dostałam zwolnienie do 2 lipca, a co do opuchlizny na oczku to nie wiadomo, śladu po ukąszeniu brak i sporo się zmniejszyła więc myślę że sobie w nocy zatarł.
Dopiero doczytałam o Agatce i się przestraszyłam, ale gdyby u nas był gronkowiec to chyba opuchlizna sama by nie schodziła?
Moja ciotka ma gronkowca i zaraziła męża i 3 dzieci, mieszka z nimi moja babcia, ona nic nie wie czy się zaraziła czy nie, ale przez 2 dni miała kontakt z Mikołajem, więc się trochę cykam.
Asiowo - zdrówka dla Agatki wytrwałości dla Ciebie!
Lekarka zauważyła że górne jedynki się już przebiły, jestem na nią zła, bo to ja powinnam je zauważyć![]()