reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Tysi: zdolniacho jedna - myk myk i już pani mgr i to inż! GRATULACJE!!!!!!

I cieszę się, że u Agatki lepiej!

Jola7777: ja tak mialam z tymi numerami od 56 do 68 - nie zdażyłam wyprac i rozmetkowac a już za małe..więc przestałam kupować tyle i teraz stanęłyśmy na 74 i ciuszków mi mało:) więc zaczęlam sie towarowa na 80 i mam cicha nadzieję, ze chociaz całe lato na tym przetrwamy. Eeee a na jakim rozmiarze dzieci nam przystopuja trochę?? Kto ma starsze dziecko i coś podpowie?

Aaaa morka Bunia nie wyglądac na rozmiar 86 oj nie wyglądać. Ty mamusia coś musisz kręcić, oj kręcić;P

Tysi: zdolniacho jedna - myk myk i już pani mgr i to inż! GRATULACJE!!!!!!

I cieszę się, że u Agatki lepiej!

Jola7777: ja tak mialam z tymi numerami od 56 do 68 - nie zdażyłam wyprac i rozmetkowac a już za małe..więc przestałam kupować tyle i teraz stanęłyśmy na 74 i ciuszków mi mało:) więc zaczęlam sie towarowa na 80 i mam cicha nadzieję, ze chociaz całe lato na tym przetrwamy. Eeee a na jakim rozmiarze dzieci nam przystopuja trochę?? Kto ma starsze dziecko i coś podpowie?

Aaaa morka Bunia nie wyglądac na rozmiar 86 oj nie wyglądać. Ty mamusia coś musisz kręcić, oj kręcić;P

U mnie starsza lekko przytknęła się na 98 i wzwyż

reklama
od Asiowo info
"Wynik wczorajszego posiewu za kila dni ale wg lekarki uszko Agatki juz lepsze "
cieszę się ze coraz lepiej:tak:
juuuuhuuuuuuuuuuuuuu obroniłam się !!!
jestem oficjalnie magistrem inzynierem z oceną końcowa 4 :D :D :D
TY ZDOLNIACHO JEDNA GRATULACJE!!!:-D:-D:-D
No już wróciliśmy, Miki przeziębiony, gil do pasa i czerwone gardło, na szczęście w oskrzelach czysto, więc cebion, sól morska i syropek, po 5 dniach na kontrolę i dostałam zwolnienie do 2 lipca, a co do opuchlizny na oczku to nie wiadomo, śladu po ukąszeniu brak i sporo się zmniejszyła więc myślę że sobie w nocy zatarł.
Dopiero doczytałam o Agatce i się przestraszyłam, ale gdyby u nas był gronkowiec to chyba opuchlizna sama by nie schodziła?
Moja ciotka ma gronkowca i zaraziła męża i 3 dzieci, mieszka z nimi moja babcia, ona nic nie wie czy się zaraziła czy nie, ale przez 2 dni miała kontakt z Mikołajem, więc się trochę cykam.

Asiowo - zdrówka dla Agatki wytrwałości dla Ciebie!

Lekarka zauważyła że górne jedynki się już przebiły, jestem na nią zła, bo to ja powinnam je zauważyć:wściekła/y:
zdrówka zdrówka!!!może przebadaj go?GRATULACJE ZĄBALKÓW:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry