reklama

Styczniówki 2010 !!

golanda, zeby bylo Ci wygodniej, to zeby odpowiedziec kilku osobom na raz klikaj przy kazdej odpowiedzi plusik po prawej stronie, a potem odpowiedz.
W ten sposob mozesz czytac wszystkie odpowiedzi bez przerywania sobie, a na koncu odpisac po kolei wszystkim:-)

reklama
Witam wieczornie :-)

Byliśmy z mężem i córcią na spacerku i ledwo z niego wróciłam...tak mnie boli kręgosłup, ze masakra. Boli mnie tak nisko, tam gdzie kość ogonowa, tragedia:no:

Pogrilowaliśmy sobie trochę, moja mama zrobiła przepyszne szaszłyszki, były tak cudowne, że paluszki lizać...:-D

Jutro jadę z bratem i mamą na małą wycieczkę. Potem na zakupki do galerii i do kina i będzie gitowa wycieczka :-D

Pozdrawiam!!!

Hello dziewczynki

Ja dzis sie wyjatkowo dobrze czuje, pewnie daltego bo chlodnie j sie zrobilo.

Nie martw sie, ja tez nie czuje jeszcze zadnych kopniaczkow, moze czasem bulgotki takie jakby jelitowe a z dzidzia wszystko ok bo w sr bylam u gina, i nawet jest 5 dni starsza od terminu

No to troche mnie pocieszylas bo juz sie martwilam:tak:

Hej - ja tylko na chwilkę.
Byłam we wtorek na usg. W moim brzuszku mieszka zdrowy chłopczyk:-)Jeszcze nie mamy imienia, ale za to wyprawka do szpitala już prawie spakowana:-)

Gratuluje synka:-)

witam i pa pa :baffled: rodacy do pracy, kurde ale się rozleniwiłam przez ten urlop :-(
za oknem chłodniej i nie wiem co ubrać bo nie wiem co będzie później, ale mi się nie chce :wściekła/y:
miłego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry