reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Że tak powiem: musi Wam powychodzić, żeby mi ta lista wyszła.:-p Na razie zostawiam tak, jak jest. Każda rozpakowana dostanie jakiś ładny obrazek. Nie chcę dublować grudniówek ze skaczącymi tygryskami. Ja uwielbiam obrazki Anne Geddes (chyba każda z grubsza się orientuje o co chodzi). Na bieżąco będę wklejać, uzupełniać i poprawiać. Jeśli mam kogoś jeszcze do obecnej listy czekających dopisać, proszę o informację - jak już mówiłam na priva będzie najwygodniej.

Macy ładnie, ale nie pogniewaj się za to co napiszę;-) Ten obrazek anioła trzymającego dziecko ewidentnie przypomina mi te które często można spotkać na cmentarzach :shocked2: i nie bardzo mi tam pasuje :-) ale to moje zdanie może mam za wybujałą wyobraźnię:tak:

Macy ładnie, ale nie pogniewaj się za to co napiszę;-) Ten obrazek anioła trzymającego dziecko ewidentnie przypomina mi te które często można spotkać na cmentarzach :shocked2: i nie bardzo mi tam pasuje :-) ale to moje zdanie może mam za wybujałą wyobraźnię:tak:

Ok. Zaraz zmieniam. Zero brzydkich skojarzeń.:no:

reklama
Morka miałaś rację, jakoś tak cmentarnie było. Może któraś się rozpakuje w święta??? Mam świąteczny śliczny obrazek. Któraś chętna?;-):-)
Ja nie jestem chętna ;-) ale proszę równie śliczny przygotować na okolicę 12 stycznia ;-);-)
Pięknie jest teraz ;-)
macy a Tobie kto wstawi ? mam nadzieję, że z Asiowo to uzgodnicie ;-)jakby co to piszcie o pomoc... ja też zwarta i gotowa ;-)

Do góry