Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dobra, mogę być i ja.:-) My chyba wszystkie od BB jesteśmy uzależnione, dlatego mamy takie sny. Mi się też dziś śniło, że któraś urodziła i było poruszenie na forum.Ja obstawiam ciebie macy bo ostatnio mi się całą noc śnilo że rodzisz![]()
macy oczywiście nie wspomnisz która to była przez grzecznośćDobra, mogę być i ja.:-) My chyba wszystkie od BB jesteśmy uzależnione, dlatego mamy takie sny. Mi się też dziś śniło, że któraś urodziła i było poruszenie na forum.
hei...a gdzie jestes w norwegii,zamierzasz tam rodzic...mnie juz tez zadne usg nie czeka, a szkoda..e_milcia pewnie ze dotrwamy do 29 musimy. Tak bedzie lepiej dla dzieciaczków.
Ja jestem tylko zła ze niebede juz miec zadnego USGmowilam położnej ze boje sie o to aby maly niebył owiniety pępowina i ze chciałabym przed porodem to sprawdzic a ona mowi ze niema potrzeby bo podczas porodu ja i maly bedziemy monitorowani i oni wiedza kiedy dziecko jest owiniete pepowina bo maly sie wtedy inaczej zachowuje.Mówi ze przyjeła juz mnóstwo porodów gdzie dziecko było owiniete wokol szyji 1 czy 2 razy i nic sie z nim niedzialo niby to norma ze dzieci rodza sie owiniete w jej 20 letniej kerierze gdzie przyjmowała porody mowiła ze co 3 dziecko rodzilo sie owiniete pepowina. No coz mam nadzieje ze Damian sie nieowinie
![]()