reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć mamuśki
jeny ile tu się dzieje:-D czekamy z niecierpliwością na wieści od rodzących:-D:-D

ja dziś mam pracowityt dzień- znaczy dzień sprzątania:tak::-)przyjechała moja mama mi na pomoc i będizemy szaleć:-):-)

reklama
Chyba bede monotematyczna ale... brzuch mnie rozbolal:szok: nie dopuszczam nawet do siebie mysli zeby to mialo byc juz bo dopiero sie podloga kladzie ale T juz mi kapiel szykuje:sorry:
Uciekam jakby cos napisze do ktorejs:eek:
dobrej nocki
Jola daj znać co z tobą ;-)
No i mam ciąże donoszoną-wedlug gina moge rodzic dzis zaczelam 37tydzien:-) znowu bedac w wc znalazłam na papierze cos jakby kawalek czopu:zawstydzona/y:
no to fajne że ciąża donoszona :tak:;-)

Dziewczynki! W Perugii napadal SNIEG!!!!
to niesamowite:-D Pewnie wszyscy perugianie sa w szoku :szok:
Na te okolicznosc zrobilam fotke i ja:-)
Musze isc koniecznie kupic sobie dzis czapke, zeby ta nagla zmiana temperatury nie skonczyla sie przeziebieniem.
pewnie będą zaskoczeni :-D

:szok:Czytalam smsa od Asiax. Strasznie wolna ta akcja porodowa, jak przez cala noc tylko 1 cm rozwarcia przybyl :szok:

Czy wszystkie akcje porodowe sa tak wolne? Ja chce miec szybka. Cale rozwarcie w max 4-5 godzin i po sprawie:cool2:

:szok:Czytalam smsa od Asiax. Strasznie wolna ta akcja porodowa, jak przez cala noc tylko 1 cm rozwarcia przybyl :szok:

Czy wszystkie akcje porodowe sa tak wolne? Ja chce miec szybka. Cale rozwarcie w max 4-5 godzin i po sprawie:cool2:
mi pewnie dawno zrobili by masaż szyjki albo dali oksy choinka wie co lepsze bo te dwie rzeczy to nic ciekawego i jak jej skurcze ustały to może się tak nie męczyła przez noc :sorry:

ja też bym chciała rodzić szybko i bezboleśnie :-D

No to dzień mamy pod znakiem oczekiwań na wieści od Asix :tak:
Sms mało pogodny był... Biedna... :-(

Co do porodu..
Ja chcę szybko!! 3 godzinki wszystko :-p:tak:
Za marzenia nie karzą na szczęście:-p:-D

Ciekawe co u Anulki!! Może u Niej będzie szybciej :tak:
Może już po ??!! :tak:

A ja dzis jak sie obudzilam to od razu bylam zla i wkur... i zloszcze sie na wszystko: na podkolanowki - wyrzucilam od razu, na suszarke, ktora mi dzis nie chciala wlosow wysuszyc, bo przerywal podmuch i na druga suszarke, ktora miala podmuch zimny, bo cieply poszedl w jasna ch...., na drzwi, ktore zaczely skrzypiec, na pidzame, ktora kupila mi wczoraj mama:wściekła/y: takze wkurza mne doslownie wszystko. Oswiadczylam to mojemu G., zeby dzis mnie nie denerwowal, bo chyba jestem baaaaaaaardzo zla. Spytal sie dlaczego mam taki humor, a skad ja mam do ch... wiedziec???? Mam i juz i zadnych dodatkowych pytan nie potrzeba
A pozniej spytalam go, czy kocha mnie jak jestem troszeczke zla, to powiedzial, ze jak troszeczke to tak:-D:-D:-D, podkreslajac to troszeczke hehe, ale mnie przytulil i juz mi lepiej. Ale pewnie zaraz mi wszystko wroci, zwlaszcza jak kupie te neszczesna czapke i bede z niej niezadowolona i zla, ze ja kupilam.
Wiem, ze tak bedzie, bo juz tak sie nastawilam ;-)

Liczyłam że już cos wiadomo o Asiax, ale chyba muszę uzbroić sie w cierpliwość. Zmykam zaraz do cioci, a później jeszcze kogoś odwiedzę. Nie sprzątam przd świętami, pierdziele, ogarnę trochę i basta. I tak nas nie będzie. Jestem leniem i bumelantem - wiem. Miłego dnia, będę wieczorem:)

Witam serdecznie ;-)
Słuchajcie, jakby ten mój grzech wczorajszy byl czegoś wart to błagałabym o rozgrzeszenie :-D ale guzik.... noc miałam ciężką, bruzszek mi twarniał nawet na leżąco za często. Wkurzałam się i martwiłam jednocześnie.
Koniec z grzechami bo i tak nic nie dają a pogorszają wg mnie sytuację. :wściekła/y:

Zatem nie polecam - euforia chwilowa a potem nic :-D

roxeen - ty za to potrzebujesz rady starszej koleżanki po fachu, Dorciaa też słuchaj - :-D:-D Nigdy w życiu będąc nawet w najgorszym stanie ciałą i ducha nie kumulujemy swych problemów na biednych uczniach. :eek:
Iż żywot jest i tak kiepski bo większość nauczycieli zapomniało jak to jest mając naście lat. Poza tym wszyscy zawsze byli oczywiście święci :rofl2:

Karoli - proszę, proszę - zima u Ciebie robi się normalniej na świecie.... ;-) teraz tylko co zrobić z biedną Pumpkin aby i u niej namiastka świąt. Słyszałam coś o sprayu na okna - dobry pomysł Pumpkin ;-)

Popieram kacha_wawa - ktoś na styczeń musi zostać, dlatego ogłaszam po wczorajszej kryzie, nie rodzę - kropka!
jola - ty co innego - suwaczek masz boski, macy uważaj bo faktycznie obrazek może być potrzebny.
Któraś napisała, że jeszcze 2-3 dzieciaczki do świąt. To by się zgadzało - ASIAX biedna pewnie dziś zakończy swe męki, anulka stawiam na to, że ją właśnie kroją. Jola - jak się upierasz to jeszcze ewentualnie ty i zamykamy interes do świąt.

Miłego dnia!

reklama
Zatem nie polecam - euforia chwilowa a potem nic :-D

Jak to zdrada nie popłaca....:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Swoją drogą już drugi dzień boli mnie brzuch jak na @. Martwię się trochę, ale jednocześnie pocieszam, że w sumie jest was 33 przede mną na liście w kolejce do rozpakowania (policzyłam dokładnie!) więc to nie może być już... Poza tym mój gin na urlopie!!!

Do góry