reklama
Jola daj znać co z tobą ;-)Chyba bede monotematyczna ale... brzuch mnie rozbolalnie dopuszczam nawet do siebie mysli zeby to mialo byc juz bo dopiero sie podloga kladzie ale T juz mi kapiel szykuje
Uciekam jakby cos napisze do ktorejs
dobrej nocki
no to fajne że ciąża donoszonaNo i mam ciąże donoszoną-wedlug gina moge rodzic dzis zaczelam 37tydzien:-) znowu bedac w wc znalazłam na papierze cos jakby kawalek czopu![]()

pewnie będą zaskoczeniDziewczynki! W Perugii napadal SNIEG!!!!
to niesamowitePewnie wszyscy perugianie sa w szoku
Na te okolicznosc zrobilam fotke i ja:-)
Musze isc koniecznie kupic sobie dzis czapke, zeby ta nagla zmiana temperatury nie skonczyla sie przeziebieniem.

Karoli4
Fanka BB :)

Czy wszystkie akcje porodowe sa tak wolne? Ja chce miec szybka. Cale rozwarcie w max 4-5 godzin i po sprawie

mi pewnie dawno zrobili by masaż szyjki albo dali oksy choinka wie co lepsze bo te dwie rzeczy to nic ciekawego i jak jej skurcze ustały to może się tak nie męczyła przez nocCzytalam smsa od Asiax. Strasznie wolna ta akcja porodowa, jak przez cala noc tylko 1 cm rozwarcia przybyl
Czy wszystkie akcje porodowe sa tak wolne? Ja chce miec szybka. Cale rozwarcie w max 4-5 godzin i po sprawie![]()

ja też bym chciała rodzić szybko i bezboleśnie

Lariss
No to dzień mamy pod znakiem oczekiwań na wieści od Asix 
Sms mało pogodny był... Biedna... :-(
Co do porodu..
Ja chcę szybko!! 3 godzinki wszystko

Za marzenia nie karzą na szczęście

Ciekawe co u Anulki!! Może u Niej będzie szybciej
Może już po ??!!

Sms mało pogodny był... Biedna... :-(
Co do porodu..
Ja chcę szybko!! 3 godzinki wszystko

Za marzenia nie karzą na szczęście

Ciekawe co u Anulki!! Może u Niej będzie szybciej

Może już po ??!!

Karoli4
A ja dzis jak sie obudzilam to od razu bylam zla i wkur... i zloszcze sie na wszystko: na podkolanowki - wyrzucilam od razu, na suszarke, ktora mi dzis nie chciala wlosow wysuszyc, bo przerywal podmuch i na druga suszarke, ktora miala podmuch zimny, bo cieply poszedl w jasna ch...., na drzwi, ktore zaczely skrzypiec, na pidzame, ktora kupila mi wczoraj mama
takze wkurza mne doslownie wszystko. Oswiadczylam to mojemu G., zeby dzis mnie nie denerwowal, bo chyba jestem baaaaaaaardzo zla. Spytal sie dlaczego mam taki humor, a skad ja mam do ch... wiedziec???? Mam i juz i zadnych dodatkowych pytan nie potrzeba
A pozniej spytalam go, czy kocha mnie jak jestem troszeczke zla, to powiedzial, ze jak troszeczke to tak

, podkreslajac to troszeczke hehe, ale mnie przytulil i juz mi lepiej. Ale pewnie zaraz mi wszystko wroci, zwlaszcza jak kupie te neszczesna czapke i bede z niej niezadowolona i zla, ze ja kupilam.
Wiem, ze tak bedzie, bo juz tak sie nastawilam ;-)

A pozniej spytalam go, czy kocha mnie jak jestem troszeczke zla, to powiedzial, ze jak troszeczke to tak

Wiem, ze tak bedzie, bo juz tak sie nastawilam ;-)
Liczyłam że już cos wiadomo o Asiax, ale chyba muszę uzbroić sie w cierpliwość. Zmykam zaraz do cioci, a później jeszcze kogoś odwiedzę. Nie sprzątam przd świętami, pierdziele, ogarnę trochę i basta. I tak nas nie będzie. Jestem leniem i bumelantem - wiem. Miłego dnia, będę wieczorem
Kaja_10
Witam serdecznie ;-)
Słuchajcie, jakby ten mój grzech wczorajszy byl czegoś wart to błagałabym o rozgrzeszenie
ale guzik.... noc miałam ciężką, bruzszek mi twarniał nawet na leżąco za często. Wkurzałam się i martwiłam jednocześnie.
Koniec z grzechami bo i tak nic nie dają a pogorszają wg mnie sytuację.
Zatem nie polecam - euforia chwilowa a potem nic
roxeen - ty za to potrzebujesz rady starszej koleżanki po fachu, Dorciaa też słuchaj -
Nigdy w życiu będąc nawet w najgorszym stanie ciałą i ducha nie kumulujemy swych problemów na biednych uczniach. 
Iż żywot jest i tak kiepski bo większość nauczycieli zapomniało jak to jest mając naście lat. Poza tym wszyscy zawsze byli oczywiście święci
Karoli - proszę, proszę - zima u Ciebie robi się normalniej na świecie.... ;-) teraz tylko co zrobić z biedną Pumpkin aby i u niej namiastka świąt. Słyszałam coś o sprayu na okna - dobry pomysł Pumpkin ;-)
Popieram kacha_wawa - ktoś na styczeń musi zostać, dlatego ogłaszam po wczorajszej kryzie, nie rodzę - kropka!
jola - ty co innego - suwaczek masz boski, macy uważaj bo faktycznie obrazek może być potrzebny.
Któraś napisała, że jeszcze 2-3 dzieciaczki do świąt. To by się zgadzało - ASIAX biedna pewnie dziś zakończy swe męki, anulka stawiam na to, że ją właśnie kroją. Jola - jak się upierasz to jeszcze ewentualnie ty i zamykamy interes do świąt.
Miłego dnia!
Słuchajcie, jakby ten mój grzech wczorajszy byl czegoś wart to błagałabym o rozgrzeszenie

Koniec z grzechami bo i tak nic nie dają a pogorszają wg mnie sytuację.

Zatem nie polecam - euforia chwilowa a potem nic

roxeen - ty za to potrzebujesz rady starszej koleżanki po fachu, Dorciaa też słuchaj -

Iż żywot jest i tak kiepski bo większość nauczycieli zapomniało jak to jest mając naście lat. Poza tym wszyscy zawsze byli oczywiście święci

Karoli - proszę, proszę - zima u Ciebie robi się normalniej na świecie.... ;-) teraz tylko co zrobić z biedną Pumpkin aby i u niej namiastka świąt. Słyszałam coś o sprayu na okna - dobry pomysł Pumpkin ;-)
Popieram kacha_wawa - ktoś na styczeń musi zostać, dlatego ogłaszam po wczorajszej kryzie, nie rodzę - kropka!
jola - ty co innego - suwaczek masz boski, macy uważaj bo faktycznie obrazek może być potrzebny.
Któraś napisała, że jeszcze 2-3 dzieciaczki do świąt. To by się zgadzało - ASIAX biedna pewnie dziś zakończy swe męki, anulka stawiam na to, że ją właśnie kroją. Jola - jak się upierasz to jeszcze ewentualnie ty i zamykamy interes do świąt.
Miłego dnia!
reklama
Pumpkin
Zatem nie polecam - euforia chwilowa a potem nic![]()
Jak to zdrada nie popłaca....

Swoją drogą już drugi dzień boli mnie brzuch jak na @. Martwię się trochę, ale jednocześnie pocieszam, że w sumie jest was 33 przede mną na liście w kolejce do rozpakowania (policzyłam dokładnie!) więc to nie może być już... Poza tym mój gin na urlopie!!!