reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Andzia ty ´nie warjuj my mamy jeszcze czas tu sa inne w kolejce nie wpychaj sie .Ja ide wywiesic pranie i kapiel .Nie piszcie za duzo bo bede topiero wieczorem.

reklama
G...no = mamona. Kaja, Ty teraz ładuj te baterie w telefonach :-D bo Ci milion przepadnie hahahaaaaaaa
A wracając do dupki, to taka mała, może być i nawet obsmarowana :-D ;-)
Milion losowali w sobote, oczywiście o mnie nie pomysleli, więc to musi nadejść z innej strony :-D:-D:-D ale jestem w gotowości jakby co...:-D

Witam wszystkie sex bomby!:cool2::-D
obejrzałam juz odcinek housa, i przysypiam, w nocy ogólnie to spałam w miarę ale i tak jakaś senna jestem i nic mie się nie chce tym bardziej że m nawet odkurzać mi nie pozwolił:sorry:hehe nie wiem czy dziś wytrzymam, bo wczoraj pękłam:-D
może spróbuję się kawką obudzić, hehe bezkofeinową:confused2:
sny też mam jakieś dziwne ale żadnych nie pamiętam teraz i przyznaję że jeszcze tyle to mi sie nigdy nie śniło
wczoraj kurier przywiózł fotelik samochodowy więc chyba mamy już wszystko:tak:chciałam jeszcze dokupic druga paczkę podkładów bo jakby wody odchodziły to mi może jedna nie starczyć zresztą jedna ma być do szpitala:sorry:
wczoraj wzięłam słuchawki i puściłam młodemu muzykę rozbrykał się jak szalony:-D
nogi w kostkach puchną mi codziennie od tygodnia nie mówiłam ginowi bo zapomniałama ale to chyba nic poważnego co?
zabieram się za makowiec:cool2:

Andzia ty ´nie warjuj my mamy jeszcze czas tu sa inne w kolejce nie wpychaj sie .Ja ide wywiesic pranie i kapiel .Nie piszcie za duzo bo bede topiero wieczorem.

dormark, dobrze powiedziane :-D koniec z tym wpychaniem się bez kolejki, tu wszystkie uprzywilejowane, porządek musi być, a że jest alfabetyczny, to ja bym siedziała cicho na Twoim miejscu ;-):-D

morka, reszta też Cię wita ;-) jak czytałaś mojego pierwszego posta, to powinnaś być już spokojna o te nasze rodzenie :-D damy radę

nogi w kostkach puchną mi codziennie od tygodnia nie mówiłam ginowi bo zapomniałama ale to chyba nic poważnego co?
zabieram się za makowiec:cool2:
ja mojemu mówiłam i mówi że nic poważnego jak rano opuchlizna schodzi :tak:

ale bym sobie zjadała makowca :shocked2:
a ja dziś mam w planach zrobić krokiety sama nie wiem czy dostanę natchnienia :sorry:

bo sprzątania mam a sprzątania a góra prania czeka na złożenie :cool: i muszę pokoje wysprzątać dobrze że gin pozwolił mi poszaleć :rofl2:

znowu widzę niektóre zaczynają rodzić :-D;-)

Wieco co Wam powiem?
Ze gdybyscie nie pisaly o nospie, ze pomaga na pozbycie sie skurczy w ciazy, to raczej bylabym dalej nieswiadoma (i tak uwazam, ze im mniej sie wie, tym lepiej).
Mi tutaj zadnen lekarz nie powiedzial, zebym brala cokolwiek na skurcze ani ginka ani lekarz ogolny, nikt. Ginka sie mnie tylko pyta zawsze czy mam skurcze, to jej mowie, ze nie wiem, moze tak moze nie.
A z kolei lekarka ogolna powiedziala, ze jak beda regularne to mam jechac do szpitala i juz.
Zadnych wspomagaczy na "odskurczenie" nikt mi nie poradzil. Moze to i lepiej.

Milion losowali w sobote, oczywiście o mnie nie pomysleli, więc to musi nadejść z innej strony :-D:-D:-D ale jestem w gotowości jakby co...:-D

Kaja, oczy i uszy otwarte :rofl2: nie znasz dnia ani godziny :-D
Trzymam kciuki :-D bezinteresownie :cool2:;-)

A teraz idę przywitać się z lodówką, to pewnie ona mnie tak woła :-p

Karoli - i tak trzymać - zero leków, zero skurczy. ;-)
Moje leki chemiczne też sobie leżą spokojnie w aptece a recepta w torebce - spoko ;-)

Witam się i ja poranna pora . Za oknem szaro i pochmurno. Wrrr.. M skoczył na zakupy więc wlazłam do Was :-D:-D:-D Dziś czeka mnie trochę roboty w domu :sorry: Nie wiem jak mam się zabrać Hehe..:-p Ale zaraz zbiorę 4 litery i się wezme bo samo się nie zrobi:-D Dzis rano M powiedział mi, że chrapę a nigdy nie chrapałam :-D:-D:-D Ubaw miał i ooo .:rofl2: Teraz wezme się za śniadanko bo jeszcze nie jadłam i do roboty:eek: Ale będe starała się do was zaglądac żeby byc w miarę na bieżaco;-)
I pamiętajcie dziewczyny jeszcze nie rodzimy :-):wink::wink:
Pozdrawiam Was serdecznie:happy:
Miłego Dnia!!!

reklama
Wieco co Wam powiem?
Ze gdybyscie nie pisaly o nospie, ze pomaga na pozbycie sie skurczy w ciazy, to raczej bylabym dalej nieswiadoma (i tak uwazam, ze im mniej sie wie, tym lepiej).
Mi tutaj zadnen lekarz nie powiedzial, zebym brala cokolwiek na skurcze ani ginka ani lekarz ogolny, nikt. Ginka sie mnie tylko pyta zawsze czy mam skurcze, to jej mowie, ze nie wiem, moze tak moze nie.
A z kolei lekarka ogolna powiedziala, ze jak beda regularne to mam jechac do szpitala i juz.
Zadnych wspomagaczy na "odskurczenie" nikt mi nie poradzil. Moze to i lepiej.
mi też nic nie polecił :no: słowa przez całą ciążę o nospie nie usłyszałam :no:

pyta się czy mam skurcze ja mówię że tak ale tylko napina mi się brzuch o gin że to dobrze macica się przygotowuje :sorry2: no i mam te skurcze i nic na nie nie biorę wiec nie widzę powodu hamowania tego procesu w koncu przygotować się musi :rofl2:

też mówił że jak zaczną się regularne co 5 minut przez 2 godziny bite to mam podjechać do szpitala :tak: jak pojawi się mocne krwawienie to mam jechać od razu:tak: przy małym poczekać 2 godziny i obserwować czy ustanie czy to nie czop z krwią itd ;-) no i jak odejdą wody to jechać ;-):tak:

w ogóle jak to jest z tym ktg skurcze od jakiejś skali są ???

Do góry