reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja tylko na chwilkę - dzisiaj wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki, żeby mała się obróciła! Jeśli nie, to dostanę termin na cesarkę :-(

A gdzie się podziewa Anetrix?

macy,Ty mnie chyba telepatycznie zwabiłaś :-D

a prawda jest taka,że mój mąż wczoraj cały dzień grał i nie miałam dostępu do kompa...laptop też był zajęty bo mój młody grał...potem tatuś mu laptopa schował a ja obrażona,że siedzę sama,nie zapytałam gdzie bo musiałabym się odezwać:-)

hejcia:)

Widze ze Asia z Mikim juz w domku...fjanie...fajnie...

U mnie dobrze....leniwie sie.....:tak::-)

Dzisija juz jade do rodzinki a tam nie mam neta wiec.....bede dopiero w PN....

wiec...

Wesolych SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-spokojnych
-udanych w gronie rodziny:tak:
- udanych porodow..(oby nie w swieta) chopdz to bylby najlepszy prezencik...

Ogolnie Wielkia BUZKA!:*

macy,Ty mnie chyba telepatycznie zwabiłaś :-D

a prawda jest taka,że mój mąż wczoraj cały dzień grał i nie miałam dostępu do kompa...laptop też był zajęty bo mój młody grał...potem tatuś mu laptopa schował a ja obrażona,że siedzę sama,nie zapytałam gdzie bo musiałabym się odezwać:-)

Mateńko :no:
anetrix - trzymaj się kobieto mocno.. obraź się dziś i schowaj mu też kompa... powiedz, że porządkowałas i nie wiesz gdzie wsadziłaś. No dobraa... choć myszkę i klawiature mu schowaj :-D

a ja byłam wczoraj u położnej...była zdziwiona,że jeszcze przyszłam,nie wiedzieć czemu...przecież ja mam skłonności do przenaszania i mówiłam jej to już tyle razy!!!
główka balotuje nad wchodem ale u wieloródki to żaden wyznacznik...może przyprzeć do wchodu w tzw "try-miga" na początku porodu.
Mam następną wizytę 28.12
..a obrzęki nawet na brzuchu :)
...i tętno nadal 120ud\min

Kaja,już myślałam o schowaniu kompa ale za duży jest...zresztą ja jestem typem chomika i staram się niczego nie wyrzucać bo kiedyś może się jeszcze przydać,więc wszędzie mam poupychane od groma rzeczy (chyba potrzebuję jakiegoś czyściciela ale pod moją nieobecność :)
Kiedyś,jak mój mąż był na zwolnieniu,to za karę,że poprzedniego dnia siedziałam cały wieczór sama,zabrałam mu kabel zasilający od kompa,od laptopa i wszystkie pady od playstation...ale był zły hehe...wiesz co zrobił? Przyjechał do mnie do pracy po to!!!Nie ma na niego sposobu :)

Ja jeszcze myslę Kaja,że te granulki homeopatyczne to możesz wziąc w łapkę i wsadzic do buzi po drodze na blok operacyjny...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki tylko melduję że żyje i jestem już w domu, niestety nie mogę siedzieć przy kompie bo mam okropne hemoroidy i prawie nie wychodzę z łóżka, jak tylko dojdę do siebie to wszystko napiszę.

GRATULACJE DLA NASTĘPNYCH ROZPAKOWANYCH!!!

Chciałam sprostować że MIKI urodził się 19.12 o 11.20, a nie 18.12.

Pozdrawiam i mam nadzieję niedługo wszystko opowiedzieć.

I CHCIAŁAM PROSIĆ ŻEBYŚCIE ODPOCZYWAŁY, W MOIM SZPITALU NA 20 RODZĄCYCH PRZEZ TE 3 DNI 18 BYŁO MIĘDZY 34 A 38 TC.
LEKARZE STWIERDZILI ŻE TO PRZEPRACOWANIE PRZEDŚWIĄTECZNE.

20 rodzacych przez 3 dni:szok:Przestaje sie dziwic,ze co niektorzy sie boja o miejsce na porodowce...W szpitalu w ktorym chce rodzic w ciagu dwoch ostatnich dni urodzila sie dwojka dzieci....:-)

Dziękuję, złozyłam juz zamówienie:tak:

Prosze,moja sie wlasnie parzy...pachnie obrzydliwie...:-)

Witam,nadrobilam co nieco,wroce do Was pozniej,znowu nadrobie i tak w kolko:-D

Witam,

Własnie "zeżarłam" górę śledzi co to je wczoraj zrobiłam. Pyszne - mniam, mniam. Zachwilę chyba ugotuje budyń bo juz od wczoraj mi chodzi po głowie. Nic tylko bym bez przerwy jadła. Mandarynek juz nie liczę jako pożywienie - je jem jako zapychacz pomiędzy innymi jedzonkami.

Jutro robię jeszcze sernik i w czwartek rybę po grecku i na tym koniec. Pierogi mam i parę innych dań "gotowych". Zamierzam wypoczywać przed TV i w koncy doczytać 8 i 9 miesiąc z książki "w oczekiwaniu na dziecko"

Ja chcę wytrzymać do 01.01.2010, bo i skończony 38 tydz bede miała, i mały w klasie bedzię jednym ze starszych, a tak w początkach swoich rok róznicy (od stycznia do grudnia) to sporo w rozwoju jest w klasach 1-3. A i niech sobie posiedzi do nowego roku w brzuszku...

Oby sie tylko nie sprawdziła przepowiednia gina, że może dopiero 24.01 (termin z OM mam na 12.01)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Widzę, że przysporzyłam wam zmartwień z tymi moimi granulkami :-D
Chyba jednak wezmę ją - to jest jedna - przed wyjściem na salę operacyjną. Niestety w łapki tych leków się nie bierze a męża to wątpie czy tam wpuszczą. ;-)
Chociaż... gdyby.... zapytam 4 stycznia ale wątpie.

reklama
Jak mówicie, że świątecznie się robi, to moje maki już niemodne i pewnie zwiędły od tego mrozu i wstawiłam sobie misia:-)
Anetrix: to schowaj kable raz a dobrze i powiedz mężowi, że zapomniałaś gdzie i niech sobie sam szuka :-D
Agbar: dobrze widziec cie jeszcze w dwupaku, bo jak tu wpadam to zawsze myślę czy ty juiż czy jeszcze nie;-)

A wogóle to brzuch mi opadł dziś i na dodatek ciągle gdzieś coś mnie pokłuwa mimo, że leżę cały czas, ale mała ma zakaz wychodzenia i niech mi tu planów nie psuje:sorry:

Do góry