reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Dziewuszki! Wróciłam niedawno z badań...ech, gdyby wzrok mógł zabijać :-D;-) "widzisz? niektóre korzystają ze swojego prawa, a niektóre siedzą i czekają..." :-D:-D:-D
Wiecie, że nie miałam jeszcze żadnego KTG??

Witam wszystkie styczniowki no narszcie was nadrobilam, niezla od wczoraj produkcje macie .
Ja wczoraj wyladowalam na porodowce z skurczai co 3 min , okazalo sie , ze rozwarcie ju na jeden palec glowka w kanale szyjka miekka .
Dali mi kroplowke na noc na rozluznienie macicy i zeby skurcze do ranna przeszly , niestety po odlozeniu leku skurcze wrocily .Naszczesie akcia porodowa nie postepowala , poscili mnie do dou i kazali obserwowac skurcze nadal sa , ale juz nie tak mocne ´wiec licze teraz kazdy dzien kiedy mala bedzie jeszcze w brzuszku bo jako wielorodka moze pojsc bardzo szybko, trzymajcie kciuki bym wytrzyala przynajmniej do 11 stycznia.
Teraz mowie wam dobranoc bo zazylam granuli hemoopatyczne i jestem spiaca.

Dormark, trzymaj się nam do stycznia, już niedługo! :-)

Dormark kobietko to Ty leż i się nie ruszaj wcale!!! Będę trzymać kciuki!

Macy - Mój mnie zawsze denerwuje jak nie chce jeść, bo ja nie lubię jak jest chudy. Facet musi mieć swoją objętość. Z drugiej strony mi by się taka głodówka przydała, tzn nie teraz ale ogólnie bo głodomor i łakomczuch ze mnie straszny i nigdy sobie nic nie potrafiłam odmówić.... A tak wogóle to gdzie Ci się śpieszy? Poczekaj chociaż do 1szego, jak już nie chcesz razem ze mną 4go rodzić....:tak:

Tia, a mój m tylko komentuje: prawie się najadłem... ale na szczęście ostatnio stwierdza, że odkąd jestem pod koniec ciąży jakoś za dużo je :-D mhm... ciekawe czemu ;-)

Mi też się nigdzie nie spieszy, dwa tygodnie mam zamiar przynajmniej poczekać :-) A jak sobie pomyślę o kilkukrotnym wstawaniu w ciągu nocy to jestem skłonna się nawet przeterminować ;-):-p:-D

Kacha,to motywujmy się razem, ja też trzymam! No ale u mnie żadnych objawów nie ma, więc raczej nie spodziewam się spotkania z małą lada dzień ;-)

reklama
Witajcie!!
Za parę minut kolejna dzidzia będzie z nami :tak:
Wybije 9!!
Powodzenia Anulka!!! :tak::-D

Paula rzeczywiście wydaje się być spokojna :tak: I bardzo dobrze:tak:
Ja też się staram, ale coś nie wychodzi!! :-(
O dziwo całą noc przespałam praktycznie!! Tylko między 12, a 2 miałam przerwę na kilka skurczy,a tak, to spałam do 8. S. mnie obudził i kazał wstawać :sorry2:
No więc wstałam i krzątam się po domku :tak:
Czekam do 10, bo wtedy mam wyniki badań z laboratorium,a o 10.30 widzę się z moim lekarzem!! I boję się jak jasna cholera :-(
Ale jakby nie było będzie dobrze :tak:
Jak się okaże, że to jednak zatrucie, to będę miała Adasia szybciej przy sobie (wielki plus w wielkim minusie :tak:) a jak będzie ok, to dalej będę czekać na poród i tęsknić do mojego synka (znowu plus w minusie);-)!!
Trzymajcie Kochane kciuki za mnie, żebym tak się nie skupkała ze strachu hihihi :-D

Mzetka śniłaś mi się dziś i maila miałam napisać Ci :tak:;-)

Miłego dnia Dziewczyny!!!

:*:*:*

Witajcie laseczki po świętach.
Ale mam nadrabiania ojojojojojj:-D:-D
I widze ze kilka mamuś Nam przybyło bardzo sie cieszę :-)
A mnie mąż tylko pogania " No widzisz inne juz rodzą a Ty??? Ty bedziesz ostatnia i bedzie siara " :-D:-D:-D Tak bardzo mu się spieszy do spotkania z maluszkiem.Ale niedziwie sie bo jak oglądam fotki Naszych styczniowych skarbeńków to też już bym chciała swojego maluszka mieć przy sobie.

Ja mam dziś wizyte... jak dobrze pamietam kilka dziewczyn tez dziś ma więc trzymam kciuki za udane wizyty i dobre wieści tutaj na forum tuz po wizytach :):)

Zmykam sie szykować . A tak swoja drogą ciekawe czy auto odpali :baffled::baffled: mróz na dworzu jak diabli az zal z domu wychodzić :confused:

Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna buziaki i do usłyszenia popołudniu papapapa:-)

Gangster przespał prawie całą noc. Obudził się o 4 i do 5 szalal i poszedł spać znowu.
Mi się chyba jakiś instynkt macierzyński włączył, bo przez pół nocy nie mogłam spać. A jak spałam to i tak bardziej "czuwałam"
Co mnie bardzo ciekawi, w życiu nie widział kanapy a widać od razu że wie od czego służy. Nie chcemy, aby siadał na kanapie, więc mu nie pozwalamy. Na razie jest sprawa o tyle łatwa, bo jeszcze nie potrafi wejść na kanapę. ;-)
Generalnie trzeba uważać, bo smakuje mu kocie żarcie i mleko.
Tylko na razie mamy problem z imieniem.
No i przez noc nauczył się do czego mogą służyć kapcie ;-)
Kaja_10 No nie tyle ja. Co ja z mężem ;-) Ale to była przemyślana decyzja.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

dscf0082k.jpg

dscf0083p.jpg

dscf0084s.jpg

dscf0085c.jpg

Ostatnia edycja:
Witam porannie herbatką i śniadankiem;-)
Też miałam ciężką noc jeśli chodzi o spanie:baffled: A pic mi się chciało strasznie:confused:
Teraz zjem posprzątam i będę odpoczywać.:-)
Trzymam kciuki za anulke i wszystkie dzisiejsze wizyty:tak:
A piesek uroczy, oj będzie z niego psotnik :tak:;-)

ivi - ja mam tak samo jak Ty z usg, ale myślę, że dzidzia jest teraz na tyle duża, że nie szkodzi. Poza tym na pewno, Twój gin jak i mój przykłada głowicę tylko na kilka minut więc nie masz się co martwić.

Kubiaczka - Słodki psiak, widać że chce się bawić i zaczepiać.. :-D:-D

Paula- Ja już byłam na 100% przekonana, że Ty na porodówce, a tu niespodzianka ;-)

reklama
Do góry